Neden herkes mutsuz?

Arkadaş durumunun iyi olduğunu ve babasının ayda 10K kazandığını başka bir konuda söyledi.
Ahahahahah o zaman haklısınız. Tek kelimeyle yazık o zaman o arkadaşa yazık... Beyni yıkanmış gelmiş tatava yapıyor.
 
Beyler para olsa kimse Türkiye'den ayrılmaz. Ama para yok, ekonomi batmış...
Her ne kadar coğrafi konumu ve mükemmel insanları olsun cennet bir vatan olsa da, o mükemmel insanlar açlıktan öldükçe bu ülkede yaşanmaz.
 
Biri dünyaya diz çöktüren demiş hahahahah. Trump'ın mektubuna cevap veremediler. Papazı uçağı bindirip yollardılar, Trump seçim konuşmlarında kimi istersem onu ülkeden getiririm dedi.
Osmanlı dışında gurur duyacak başka bir şeyleri yok zaten, Osmanlı torunuyuz diye gezinen insanların bir çoğunun ataları yüksek ihtimal Osmanlı'da idam edilmiştir. Çoğu kişi Osmanlı'yı gereğinden fazla büyütüyor bence, Fatih Sultan Mehmet dönemi haricinde Osmanlı neredeyse her zaman küçük bir denizde büyük balık rolünü üstleniyordu.
 
Hocam aktif değildim kusura bakmayın.
Tutan yok mu? Nasıl yok? Burada sahip olduğumuz iki kuruş para ile anca uçak ücretini öderiz, imkan yok ki gidelim.
Neden Türkiye'nin durumunun kötü olduğunu kabul etmiyorsunuz anlamış değilim. Orta Çağ'daki engizisyon mahkemeleri gibisiniz.
Türkiye'nin Dünya'ya diz çöktürdüğüne dair bir kanıt atın, bekliyorum.
Bekliyorum kanıtı. Tüm Dünya'nın bize nasıl saygı duyduğunu da bekliyorum ve merak ta ediyorum açıkçası.

Ayrıca kanıtı atmadığınıza şaşırmamak lazım, konudaki tüm mesajlarınız sallamaktan ibaret, biri doğru çıkmayınca öbürünü sallıyorsunuz, biraz orantılı sallayın bari...
Hocam kendiniz dediniz ya başka ülkelere gittim diye. İşte o parayla gidin bir ülkeye orada yeni hayat kurmaya çalışın. Ben Türkiye her ülkeden iyidir demedim. Evet ekonomik anlamda kötü olduğumuzu söyledim zaten. Hocam gelişmiş ülke değiliz diyorsunuz ama G-20'nin içindeyiz. İnşallah düşmeyiz.
Anlatabilsek malum partinin %1 oy dan fazla alamayacağını herkes bilirdi. O yüzde biri de "şahsım" atar. Kendi oyu 1 milyon oy sayılıyor maşallah.
Hocam ben de o malum partiye oy vermek istemiyorum ve hiç de sevmiyorum. Savunmuyorum da. Ama malum bir parti var diye ülkeyi bırakmak saçmalık. Malum partinin adını söylersem ban yer miyim bilmiyorum ondan süprizbozan içinde söyleyeceğim.


AKP.



Zaten adamların az senesi kaldı. Bir bitse rahatlayacağız. Bitene kadar yeni bir darbe olmazsa iyi.
Osmanlı dışında gurur duyacak başka bir şeyleri yok zaten, Osmanlı torunuyuz diye gezinen insanların bir çoğunun ataları yüksek ihtimal idam edilmiştir. Çoğu kişi Osmanlı'yı gereğinden fazla büyütüyor bence, Fatih Sultan Mehmet dönemi haricinde Osmanlı neredeyse her zaman küçük bir denizde büyük balık rolünü üstleniyordu.
Hocam son cümlenizi kabul etmiyorum. Bu ülkede bir tarih var ve bu tarihi yok etmeye çabalıyorsunuz gibi görünüyor.

Ben de gelecekte bu ülke böyle devam ederse liseden sonra ayrılmaya çalışacağım. Yurt dışında alacağım maaşın aynısının çeyreğini alıp aynı işi yapmak hiç mantıklı değil.
 
Bizi her şey sinirlendirir çünkü paramız yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı