Neden herkes mutsuz?

Hocam son cümlenizi kabul etmiyorum. Bu ülkede bir tarih var ve bu tarihi yok etmeye çabalıyorsunuz gibi görünüyor.
Ülkenin malum ülkücü insanları bazı şeyleri çarpıtmakta üstlerine yok. Osmanlı padişahlarının kendi çocuklarını ve kardeşlerini öldürdüklerinden haberin var mı? Düşünsene sözde dünyaya diz çöktüren bir Devlet'in yönetimi kan bağıyla işliyor, ne kadar mantıklı sence? Osmanlı'da ayriyetten adalet sistemi de iyi değildi. Lütfen araştırın önce.
 
Malum partinin adını söylersem ban yer miyim bilmiyorum ondan süprizbozan içinde söyleyeceğim.
Ben söylemiştim bir şey olmamıştı.
Zaten adamların az senesi kaldı. Bir bitse rahatlayacağız. Bitene kadar yeni bir darbe olmazsa iyi.
Umarım.
Ben de gelecekte bu ülke böyle devam ederse liseden sonra ayrılmaya çalışacağım. Yurt dışında alacağım maaşın aynısının çeyreğini alıp aynı işi yapmak hiç mantıklı değil.
O zaman neden bu kadar savundunuz ülkeyi?
 
Hocam aktif değildim kusura bakmayın.

Hocam kendiniz dediniz ya başka ülkelere gittim diye. İşte o parayla gidin bir ülkeye orada yeni hayat kurmaya çalışın. Ben Türkiye her ülkeden iyidir demedim. Evet ekonomik anlamda kötü olduğumuzu söyledim zaten. Hocam gelişmiş ülke değiliz diyorsunuz ama G-20'nin içindeyiz. İnşallah düşmeyiz.
Mesele benim gitmem değil. Mesele herkesin gitmesi. Herkesin sizin gibi veya benim gibi imkanları yok, istesem şu an giderim ve Türkiye'ye bir daha dönme ihtiyacı bile duymam. Siz kanıtı atmamakta ısrarcısınız, atın bakalım Dünya bizim önümüzde nasıl diz çöküyormuş. Sadece cevaplayabileceğiniz mesajları cevaplıyorsunuz...
 
Ülkenin malum ülkücü insanları bazı şeyleri çarpıtmakta üstlerine yok. Osmanlı padişahları kendi çocuklarını ve kardeşlerini öldürdüklerinden haberin var mı? Düşünsene sözde dünyaya diz çöktüren bir Devlet'in yönetimi kan bağıyla işliyor, ne kadar mantıklı sence? Osmanlı'da ayriyetten adalet sistemi de iyi değildi. Lütfen araştırın önce.
Ben Osmanlı'yı kastettiğimi söylemedim ayrıca sonuçta adamlar çoğu hatta bütün ülkelerden daha iyiydi. Kimsenin alamadığı İstanbul'u sanki adamlar elleriyle verdi bize.
Ben söylemiştim bir şey olmamıştı.

Umarım.

O zaman neden bu kadar savundunuz ülkeyi?
Ülkeyi yerden yere vursunlar ben de tebrik edeyim öyle mi?
Mesele benim gitmem değil. Mesele herkesin gitmesi. Herkesin sizin gibi veya benim gibi imkanları yok, istesem şu an giderim ve Türkiye'ye bir daha dönme ihtiyacı bile duymam. Siz kantı atmamakta ısrarcısınız, atın bakalım Dünya bizim önümüzde nasıl diz çöküyormuş. Sadece cevaplayabileceğiniz mesajları cevaplıyorsunuz...
Hocam herkesin gitmesindense ülkenin gelişmesi için çabalamak daha önemli. Tek adam siyaseti bittiği zaman çok daha iyi olacak.





1612523190616.png




Ülke gerçekten kötü ama yerden yere vuracak kadar değil!
 
Hocam herkesin gitmesindense ülkenin gelişmesi için çabalamak daha önemli. Tek adam siyaseti bittiği zaman çok daha iyi olacak.
Şuan ülkenin başındakiler ülkeyi geliştirmek için uğraşmadıkları sürece gelişmez. Ülkenin gelişmesi için düzene karşı çıkmamız gerek, ama karşı çıkınca içeri alınıyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı