Minecraft korsan indir diye aratırsan tabii olmaz. Onun yöntemi var diğer her şey gibi.Korsan demiştim.
söylemem
Yoksa piyasadaki en crack friendly sistem Linux.
Minecraft korsan indir diye aratırsan tabii olmaz. Onun yöntemi var diğer her şey gibi.Korsan demiştim.
R6'da Linux desteği sırf bu yüzden kaldırıldı diye biliyorum hatta ben. Umarım doğru hatırlıyorumdur.Minecraft korsan indir diye aratırsan tabii olmaz. Onun yöntemi var diğer her şey gibi.
söylemem
Oyun kısmına pek hakim değilim, bilmiyorum; ancak sırf Linux korkularına çoğu oyun anti hile sistemi desteklese bile Linux desteği kapalı çıkartıyor oyunu. İyi bir şey mi kötü bir şey mi karar veremiyorum şimdiR6'da Linux desteği sırf bu yüzden kaldırıldı diye biliyorum hatta ben. Umarım doğru hatırlıyorumdur.
Minecraft korsan indir diye aratırsan tabii olmaz. Onun yöntemi var diğer her şey gibi.
söylemem
Linux kullanıcıyım çok yabancılık çekiyorum. Normalde Windows'ta yazar geçersin Linux'ta illa Linux diye aratman gerekiyor ve neden bu kadar az az kişi kullanıyor? Ben Windows da Linux da kullanıyorum. Linux kişiselleştirme, mahremiyet, güvenlik vb. olarak çok daha iyi ama hala anlamıyorum niye bu kadar az kişi kullanıyor ve Linux ücretsiz. -_-
Hahahaha. bu cümlenden sonra Mizah altbaşlığında mı yoksa GNU/Linux'ta mıyım emin olamıyorum.hiçbir işletim sisteminde olmayan özellikler Windows'ta vardı
Flatpak'te direk dediğiniz Launcher'ın orijinali bulunuyor, ona gerek yok.T*Launcher jar dosyasını dağıtıyor.
Bilgisayarlar 1950'lerden bu yana var, artik mumkunse son kullanici diye kavram olmasin. Bilgisayarlarin gelecek oldugu ortadayken hesap makinesi kullanmak cok zor ilkelliginde kafa kalmasin istiyor insan dunyada.Kısaca son kullanıcıya hitap eden bir sistem değil. Örneğin bilgisayar kullanmaya yeni başlayan birisi en basit işlemleri bile Linux'ta olan kompleks yapıdan dolayı yapamayacaktır.
NVIDIA kullanıyorsan fan ayarını manuel olarak ayarlayıp her açılışta bunu kullan deme olanağın yok.
nvidia-settings --load-config-only ise yaramiyor mu?Bilgisayarlar 1950'lerden bu yana var, artik mumkunse son kullanici diye kavram olmasin. Bilgisayarlarin gelecek oldugu ortadayken hesap makinesi kullanmak cok zor ilkelliginde kafa kalmasin istiyor insan dunyada.
nvidia-settings --load-config-onlyise yaramiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.