- Makaleler
- 2
Daha fazla
EPYC işlemciler süperbilgisayar ve sunucu gibi kurulumlarda kullanılmak için tasarlanmış ama sen bilirsin. Gerekli sunucu çekmecesine ve işlemciye en azından 20 bin dolar verip evinde(!) kullanabilirsin.
Dediğimi anlamaya gayret bile etmediğin açıkça belli oluyor. Bayağı nefret dolmuşsun belli ki.
O zaman iki yüzlülük edip işinize göre test kayırmayın. Bütün teste aynı muameleyi yapın teyit edemiyorsanız. Uçup kaçmıyor.
Aynı muameleyi yapmadığımı kim söyledi? Ubuntu önde dedim sadece. Windows'a da yanlış portlanmış olabilir. Nerenizden anlıyorsunuz?
Defalarca bahsettim. Yüksek throuhput temelli ayarlar. Tek bir işi en iyi şekilde yapar sunucular için uygun ama multitaskingde hantallaşır sistem.
Değil. Ben de diyorum ki değil.
Community'lerin ve basma kalıp geliştiricilerin inovasyonları engellemeye çalışması. Yeniye karşı direnç ile. Farkını gösteremiyor çünkü fark yaratacağı konuda karşılığı yok. Işini iyi yapıyor ama zaman da değişiyor. Zamana direnmesi çok tehlikeli.
Ne gibi inovasyonlar engellendi? Hangi commitler reddedildi? At görelim. Biz de bilgilenmiş oluruz.