Neden sevgilim olmuyor?

Anladım hocam galiba çok büyük düşündüğümü belirtmeye çalışmışsınız fikirlerinizi önemseyerek bu sevgili vs, işlerinden uzunca bir süre uzun duracağım.
Evet güzel kardeşim. Cidden bir ağabey tavsiyesi olarak ya da en basitinden bir dost tavsiyesi olarak kabul et bunu. Kesinlikle kırmak, aşağılamak veya küçümsemek gibi bir gayem yok. Fakat dediğim gibi, yaşın bu tarz şeyler için daha küçük. Oyun oyna, dağ, yamaç bayır tırman, FIFA at, resim çiz, temel olarak yabancı dil öğren vs. bunlarla uğraş. Hobi edin diyeceğim ama en basit hobiler bile maddi durum zorlayıcı. Maddi durumunu bilemediğim için bunu sona saklamak istedim. Yani hayat bu. Çirkin ya da yakışıklı olabilirsin. 13 yaşında buna takılma. Daha yüz hattın bile oturmamıştır. Benim 13 yaşımdaki halim ile şimdiki halim arasında dağlar kadar fark var. Gez, eğlen, oyna. Elbet bir gün o güzel kalbini çalacak biri çıkar.

Evet güzel kardeşim. Cidden bir ağabey tavsiyesi olarak ya da en basitinden bir dost tavsiyesi olarak kabul et bunu. Kesinlikle kırmak, aşağılamak veya küçümsemek gibi bir gayem yok. Fakat dediğim gibi, yaşın bu tarz şeyler için daha küçük. Oyun oyna, dağ, yamaç bayır tırman, FIFA at, resim çiz, temel olarak yabancı dil öğren vs. bunlarla uğraş. Hobi edin diyeceğim ama en basit hobiler bile maddi durum zorlayıcı. Maddi durumunu bilemediğim için bunu sona saklamak istedim. Yani hayat bu. Çirkin ya da yakışıklı olabilirsin. 13 yaşında buna takılma. Daha yüz hattın bile oturmamıştır. Benim 13 yaşımdaki halim ile şimdiki halim arasında dağlar kadar fark var. Gez, eğlen, oyna. Elbet bir gün o güzel kalbini çalacak biri çıkar.
Mesajınız beni çok etkiledi.
Aylık gelir durumumuz konusun da Allah'a şükürler olsun bir sıkıntımız yok Allah herkese yüksek gelirler nasib etsin.
Tabii ki'de hobilerim var ve çoğalacak çok Teşekkürler. :)
11.500-13.000 Arası değişiyor amacım Ego tatmini değil Allah herkese böyle ve daha büyük gelirler nasib etsin inşallah.
NOT: Daha 2-3 yıl öncesine kadar 37 Ekran tüplü TV'de uydu alıcısı bile olmadan tv izlemek ayrıca yer yatağın da yatmak çok zor bir durumdu çalıştık çabaladık Başardık.
Hayallerinizin peşinden koşun.

İnan bana büyüyünce sevgilin olup olmamasından daha önemli dertlerin olacak o yüzden bunlara takılacağına kendini şimdiden bir konuda geliştirip geleceğini garanti altına almaya bak derim.

Cinsellik demişsin, sen daha ergenliğe girmemişsindir bile zaten.

Sen böyle şeyleri boşver. İleride olur zaten. 12 yaşındaki biri için büyük hayaller kuruyorsun.

Olgun olduğuna falan da inandırma kendini. Yaşının küçük olduğu çok belli.

13 yaşında sevgiliniz olmaması normal. Burada çoğumuzun o yaşlarda sevgilisi yoktur ama bunu dert etmemeniz lazım. Bir kız sevebilirsin bunun yaşı olmaz ama sevgilinin olmaması senle alakalı şu an. Tipini göremediğim için çok bir şey diyemem yanlış da anlama ama kızlar canları sıkıldığı için kabul etmiyor o teklifleri. Belli bir yaşa kadar tipe sonra da paraya bakarlar(en azından çoğu).ayrıca ergenliğe yeni girmişsiniz tek düşündüğünüz şey sevgili ile gezip tozmak değil gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı