Neden varız?

Nedenini bulmak için ya da varlığa bir kılıf uydurup onunla mutlu olmaya çalışmak için.

Arkadaşım başka konuda cevap yazmak istemiştim ancak konu kilitlenmişti buradan yazıyorum.
Tanrı parçacığı aslında sadece tanrı parçacığı değildir. İngilizcede "god damn" olarak bilinir ancak bildiğim kadarıyla hakaret olduğundan sadece "god" kelimesi literatüre alınmış ve sadece god deniyor. Yani tanrının varlığı kanıtsız.

Arkadaşım başka konuda cevap yazmak istemiştim ancak konu kilitlenmişti buradan yazıyorum.
Tanrı parçacığı aslında sadece tanrı parçacığı değildir. İngilizcede "god damn" olarak bilinir ancak bildiğim kadarıyla hakaret olduğundan sadece "god" kelimesi literatüre alınmış ve sadece god deniyor. Yani tanrının varlığı kanıtsız.

Hangi kilitlenen konudaki mesajıma ithafen cevap yazdın? Onu da belirtseydin iyi olurdu.

Hangi kilitlenen konudaki mesajıma ithafen cevap yazdın? Onu da belirtseydin iyi olurdu.

Dinle ilgili bir konuda, felsefede. Eğer profilinden ararsan bulabilirsin."Tanrı vardır çünkü Tanrı Parçacığı var" demiştin.

@Showdown King Başkasıyla karıştırmış olmalısın çünkü ben yakın zamanda tanrı parçacığı ile tanrının varlığını savunduğumu hatırlamıyorum. Tartıştığım konuların birinde o konu ile alakalı bir şeyler yazan birilerini gördüm ama ben yazmadım. Hatta zaten biliyorum tanrı parçacığı isminin takma isim olduğunu ve onun tanrı ile alakası olmadığını, gerçek adının Higgs Bozonu olduğunun bilincindeyim. Başka bir üye olmalı bu görüşü o isimle savunan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00