Neden Windows 10?

• Konuyu başlatan Mehmet Unsal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.116
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M

Mehmet Unsal

Ziyaretçi
Selamlar, Güncel olması bakımından tavsiye etmeniz haricinde neden Windows 10'u şiddetle tavsiye ediyorsunuz?

Hiç mi kusuru yok bu İşletim Sisteminin?

Windows 10'a geçtim pişmanım. Başlat arada sırada çalışmıyor. Bilgisayarda değişik hatalar çıkıyor. Eskiden reklam çıkmıyordu internetteyken windows 10'a geçtikten sonra reklamlar çıktı. Çok sıkıntılı, windows 7 çok daha iyiydi bana göre. Bu sorunlar sende olmayabilir ama ben windows 7 veya 8'de kalmanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Reklamlar virüs olduğunu, başlat menüsünün açılmaması sistem dosyalarına zarar verdiğini gösterir. Temiz kurulum yaparak hepsinden kurtulabilirsin. Kendi bozduğunuz bir şey için çamur atmayın.
Saçma sapan konuşuyorsun sanki ben bilmiyorum :D Lisanslı antivirüslerle tarattığımı bilgisayarımın sistem dosyalarına zarar verecek bir şey yapmadığımı bilmeden saçmalıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi anlarım da, Neden windows 8.1 desteğini erken bitiriyorsunuz?(n) Daha ana Destek süresinin bitimine 2 yıl var. Hadi, ''Genişletilmiş Desteği'' kabul etmezseniz de, neden temel destek varken bizi zorluyorsunuz?:rolleyes:
Dahası Windows 10'da pek çok eksik ve, bit yeniği var::confused:
Windows 8.1 Desteği Erken Bitiyor
Hayır Windows 7 desteğini kesmek için bile ana destek süresinin bitimini beklediniz? Şimdi neden aceleci davranıyorsunuz?:(

Tamam Windows 7 kullanın. Kimseyi zorladığımız yok, sadece teknik destek alamayacağınızı bilin.

Bilgisayarı kullanmayı bildiğini öne sürüyorsun ama bilseniz reklam veya sistemsel sorunlar yaşamazsınız. Hani ben yaşıyor muyum böyle bir sorun hayır ?

Bilmiyorsanız istediğiniz sistemle devam edin. Bu konunun amacı Windows 10'u kötülemek. Başka bir amaçla yazmamaktasınız, o yüzden kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı