Neden yaratıldık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde hep beraber uzaylılar hoş geldiniz şarkısını söyleriz.
 
Allah dünyayı ilk yarattığında sadece doğa ve hayvanlar vardı yani iradeli canlılar yoktu o yüzden yarattı.
Eee dostum evrim teorisine bakmanı tavsiye ederim. Ayrıca neden iradeli canlı yaratmak istesin ayrıca ve ayrıca neden canlı yaratmak istesin. Düşünsene tanrısın , her şeye gücün yetiyor ve bizim gibi aptal insanları neden denemek istersin ki.
 
Cevap çok basit. Yaratılmadık. Yaratılsak bir amacımız olurdu, bir tanrı amacı olan varlıkları yüzbinlerce yıl ilkel durumda bırakmazdı.
 
Şu cümleyi söylediğin anda seni çözdüm, bir cümleyle kendini çözdürtebilecek kadar basit bir insan olma be kardeşim.

Ha o söylediğin damga şeyi de tamamen sallama, oradan buradan duyma.
Adam tek kelam ile kendinin ne olduğunu belli ediyor da ; bazıları gibi aynı kelimeyi 39265467823487321 milyar farklı şekle sokmuyor ya? Kötü mü?
 
Eee dostum evrim teorisine bakmanı tavsiye ederim. Ayrıca neden iradeli canlı yaratmak istesin ayrıca ve ayrıca neden canlı yaratmak istesin. Düşünsene tanrısın, her şeye gücün yetiyor ve bizim gibi aptal insanları neden denemek istersin ki.

Bende böyle düşünüyorum, tanrısın ve sonsuz gücün var. Neden insanlar neden biz neden milyonlarca yıl bizi imtihana soktu ki?
 
tanrı ola da bilir. olmaya da bilir. bunu muhtemelen hiçbir zaman bilemeyeceğiz. ama dinleri inceleyerek kafamızda bir şeyleri oturtabiliriz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı