Latest Silver
Megapat
- Makaleler
- 1
Üreyip, çoğalmak, bilgiyi transfer etmek ve daha çok gelişmek için. Tarih hep böyle ilerler.
Ancak herhangi bir madde veya somut bir kavram değil ki sayılar kümesi.Her şeyi bilmeden hiçbir şeyin sonsuz olamayacağını düşünmek mantıklı değil.
Doğal sayılar kümesi.
Cennetin, bildiğimiz somut gerçeklik içinde olduğunu kim söyledi?Ancak herhangi bir madde veya somut bir kavram değil ki sayılar kümesi.
Cennet sadece hayalini kurabielceğimiz bir yer mi o zaman? Bana kalırsa somut, görebileceğim veya dokunabileceğim bir şeydir.Cennetin, bildiğimiz somut gerçeklik içinde olduğunu kim söyledi?
Peki onun doğru olduğuna dair herhangi bir kanıt var mı? Lütfen Kuran-ı Kerim deme. Çok mantıksız olur çünkü inanmıyorum ve zaten okudum.
Cennet sadece hayalini kurabielceğimiz bir yer mi o zaman? Bana kalırsa somut, görebileceğim veya dokunabileceğim bir şeydir.
Dostum sana Kuran-ı Kerime örnek verme dediğim halde neden oradan örnek veriyorsun? Okudum ve mantıksız geldiği için dinden çıktım zaten.Dediğim gibi işine karışmayacağım. Sonuçta Rabbimiz insanı akıl sahibi bir şekilde yaratmıştır.
[Gerçek şu ki biz ona yolu yöntemi gösterdik. İmana gelerek şükredici ya da Allah'tan gelen gerçekleri örtbas etme yolunu tercih ederek nankör olması artık kendisine bağlıdır. (İnsan Suresi 3. Ayet)]
Gerçek şu ki biz ona yolu yöntemi gösterdik. İmana gelerek şükredici ya da Allah'tan gelen gerçekleri örtbas etme yolunu tercih ederek nankör olması artık kendisine bağlıdır. (İnsan Suresi 3. Ayet)
Dostum sana Kuran-ı Kerime örnek verme dediğim halde neden oradan örnek veriyorsun? Okudum ve mantıksız geldiği için dinden çıktım zaten.
Soyut bir yerdir de demedim ki. Bildiğimiz somut gerçeklik içinde olmaması hayali bir yer yapmıyor.Cennet sadece hayalini kurabielceğimiz bir yer mi o zaman? Bana kalırsa somut, görebileceğim veya dokunabileceğim bir şeydir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.