Neden Yaşıyoruz?

Daha üstün bir ırk bizi bu gezegene -sanırım- evrimsel süreci izlemek için koydu lakin onlar da bir savaşta yok olduklarından dolayı biz burada unutulup gittik. Şimdi ilerleyip bizi yaratanların yerine geçerek insan ırkı olarak kendimiz o üst mertebeye çıkmalıyız. Homo Deus olma yolunda ilerlemeliyiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki onun doğru olduğuna dair herhangi bir kanıt var mı? Lütfen Kuran-ı Kerim deme. Çok mantıksız olur çünkü inanmıyorum ve zaten okudum.

Dediğim gibi işine karışmayacağım. Sonuçta Rabbimiz insanı akıl sahibi bir şekilde yaratmıştır.

[Gerçek şu ki biz ona yolu yöntemi gösterdik. İmana gelerek şükredici ya da Allah'tan gelen gerçekleri örtbas etme yolunu tercih ederek nankör olması artık kendisine bağlıdır. (İnsan Suresi 3. Ayet)]

Cennet sadece hayalini kurabielceğimiz bir yer mi o zaman? Bana kalırsa somut, görebileceğim veya dokunabileceğim bir şeydir.

Gerçek şu ki biz ona yolu yöntemi gösterdik. İmana gelerek şükredici ya da Allah'tan gelen gerçekleri örtbas etme yolunu tercih ederek nankör olması artık kendisine bağlıdır. (İnsan Suresi 3. Ayet)

Dediğim gibi işine karışmayacağım. Sonuçta Rabbimiz insanı akıl sahibi bir şekilde yaratmıştır.

[Gerçek şu ki biz ona yolu yöntemi gösterdik. İmana gelerek şükredici ya da Allah'tan gelen gerçekleri örtbas etme yolunu tercih ederek nankör olması artık kendisine bağlıdır. (İnsan Suresi 3. Ayet)]

Gerçek şu ki biz ona yolu yöntemi gösterdik. İmana gelerek şükredici ya da Allah'tan gelen gerçekleri örtbas etme yolunu tercih ederek nankör olması artık kendisine bağlıdır. (İnsan Suresi 3. Ayet)
Dostum sana Kuran-ı Kerime örnek verme dediğim halde neden oradan örnek veriyorsun? Okudum ve mantıksız geldiği için dinden çıktım zaten.

Dostum sana Kuran-ı Kerime örnek verme dediğim halde neden oradan örnek veriyorsun? Okudum ve mantıksız geldiği için dinden çıktım zaten.

Benim amacım sana örnek vermek değildi. Dinden çık çıkma sence bu benim ne kadar umrumda? Ben burda sana ister inan ister inanma fikrini kastettim.

Cennet sadece hayalini kurabielceğimiz bir yer mi o zaman? Bana kalırsa somut, görebileceğim veya dokunabileceğim bir şeydir.
Soyut bir yerdir de demedim ki. Bildiğimiz somut gerçeklik içinde olmaması hayali bir yer yapmıyor.

Ama senin düşündüğün açıdan da bakacak olursam; algıların sana gerçekliği kesin olarak yansıtmayabileceğinden, sonsuz bir cennet mümkün bir yerdir bana göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı