Nedir bu durumumuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ders çalışmayı denedin mi küçük dostum? Veya kendini geliştirmeye dair bir planın var mı? Yazdığın her şey tembellik üzerine çünkü (dışarı çıkmak, oyun oynamak, sosyal medyada takılmak).

Ben eşek kadar halimle kalktım HTML öğrenip site yapıyorum mesela. Senin bahanen nedir merak ediyorum açıkçası.
O isteği bulsam çalışırım ama bulamıyorum.
Dostum senin derdin internetinin yavaş olması(ki abartılacak kadar değil buraya girdiğine göre herkeste öyle) ve sisteminin kötü olması. Bunlar dert değil.
Blaziken'in dediği gibi bunlar "bir kaç" örnek dostum.
 
Dostum senin derdin internetinin yavaş olması (ki abartılacak kadar değil buraya girdiğine göre herkeste öyle) ve sisteminin kötü olması. Bunlar dert değil.
Dert olup olmadığına sen karar veremezsin. Senin için dert olmayabilir ama bir başkası için olabilir.
 
Dert olup olmadığına sen karar veremezsin. Senin için dert olmayabilir ama bir başkası için olabilir.
Ne büyük dertmiş 🤣 Yaşamasın bu arkadaş bunları dert olarak görüyorsa.
Avrupa ve Amerika'da çok rahat ulaşılabilen şeyler ülkemizde ise lüks oldu artık bu yüzden dert ediyor insanlar ve haklılar.
Çalışan alıyor, asgari ücretle bunları almayı düşünmüyorsunuzdur umarım.
 
11'in 2.donemi ve 12'nin tamamı uzaktan eğitimle yapıldı ama çok sevgili bakanımız "YKS'de tüm müfredat olacak" ve sanki herkes eşit eğitim almış gibi "Eleyicilik için ve öğrenciler istedi diyor". Açıkçası ben para kazanacağım yollardan paramı kazanıyorum artık ülke ve iç olaylar en ufak umrumda değil, sizede tavsiye ederim çok daha relax oluyorsunuz.
 
Ne kadar ücrette ne kadar sürede?
Aldığı bilgisayar ne kadar kaliteli olacak?
1 ay basit bir işte çalışarak ortalama üstü kalitede bir sistem toplanabilir mi sizce?
İyi bir lise kazan, iyi bir üniversite kazan, size 10.000 liraya PC toplayan babanız haliyle okutacak. Eee... derdiniz yok o zaman, iyi bir meslek edinin ve istediğinizi alın.
 
İyi bir lise kazan, iyi bir üniversite kazan, size 10.000 liraya PC toplayan babanız haliyle okutacak. Eee... Derdiniz yok o zaman, iyi bir meslek edinin ve istediğinizi alın.

Bana kimse 10.000 liralık sistem toplamadı ayrıca örneğiniz çok saçma. 50 yıl çalışıp aşırı lüks bir araba alabilirim ama o yaştan sonra ne işime yarayacak. Aynı şekilde üniversiteyi bitirip işe başlayıp bilgisayar alsam bile o yaşta artık zevksiz hale gelecek. Her şey zamanında güzel.
 
Türkiye'nin %50'sinden fazlasının asgari ücretle çalışması bile bu ülkede çalışanında bir şeyler başaramayacağının bir göstergesi aslında. Ülkemiz her geçen gün batıyor ve eğitim sistemimize kimse doğru düzgün bir yenilik gelmiyor. İngilizce öğretmeni olmak isteyen bir insan matematik öğrenmek zorunda kalıyor şimdi çıkıp "matematik gerekli yiğen"falan derseniz hayır İngilizce öğretmenin hiçbir şeyde matematiğe ihtiyacı yok fakat bu adam matematiği iyi bilmek zorunda bu durumda biz nasıl çalışalım? Bize bu istek nereden gelsin? Gençliğin önü açık mı veya gençler için herhangi bir plan var mı diye sorduğumuzda cevap alamıyoruz değil mi? Eğer bu ülkede madem çalışan istediği yere geliyor neden bu kadar beyin göçü veriyoruz? Sonra diyorlar ki neden bunları dert ediyorsunuz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı