Nefsime hakim olamamaktan 2 ayda 3 kilo aldım

Metabolizmayı ve kişinin genel sağlık durumunu önemli derecede etkileyen tiroid hormon bozuklukları mutlaka kontrol altında tutulmalıdır. Bu nedenle hastanın birtakım hormon dengeleyici ilaçlar kullanması gerekebilmektedir ve bu ilaçların birçok hastada ömür boyu kullanılması gerekli olmaktadır.

Kaynak. Ayrıca dahiliye doktoru aynı şeyi söylemişti. Hayat boyu kullanılacak aralıklarla test yapılacak diye. (Çoğunluğu böyle ama bazı hastalarda sürekli kullanım gerekmiyor. Şanslı istisnalardan olabilirsiniz.)

Bir de dahiliye gittiniz ama diyetisyene gitmediyseniz ona da gidin. Bu bilgileri diyetisyen söylüyor zaten öğün vb. olaylarını.

Troll müsün anlamadım, çözümler belli işte. Daha detaylı PT ya da diyetisyen yardımcı olabilir ancak.
İyi madem.

Kaynak. Ayrıca dahiliye doktoru aynı şeyi söylemişti. Hayat boyu kullanılacak aralıklarla test yapılacak diye. (Çoğunluğu böyle ama bazı hastalarda sürekli kullanım gerekmiyor. Şanslı istisnalardan olabilirsiniz.)
İlaçları bitirdikten sonra Dahiliye'ye görünmedim yeniden görünmem gerekecek anladığım kadarıyla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı