Netspeed Başvuru Süreci ve Performansı

Ben 10 Kasım'dan beri NetSpeed müşterisiyim. 10 Senedir Türk Telekom kullanıcısı olarak bu firmayı tercih ettim ve doğru karar aldığımı düşünüyorum. Umarım bu firma büyür ve daha iyi yerlere gelir. Bir şey olduğu zaman ulaşımı kolay, müşteri hizmetleri var ve Facebook'tan mesaj yolu ile ulaşabiliyorsun. Fiyat ve ISS paketleri oldukça güzel.
Firma büyürse büyüdüğünde diğer firmalarda yaşanan sorunların tümü bir bir yaşanmaya başlayacak. Yetişilemeyecek, gecikmeler olacak, daha fazla eleman gerekecek ve dolayısıyla fiyatlar artacak. Bu kaçınılmaz bir durum.

Firma büyürse büyüdüğünde diğer firmalarda yaşanan sorunların tümü bir bir yaşanmaya başlayacak. Yetişilemeyecek, gecikmeler olacak, daha fazla eleman gerekecek ve dolayısıyla fiyatlar artacak. Bu kaçınılmaz bir durum.

Aynen öyle. Bu arada CS indirip hız ve ping testi yaptım. 7.5 mb ile indirdi saniyede ve ek olarak klasik Dust 2 Deathmatch ile 72 ping civarı aldım.
@Oreki modem ne kullanıyorsun acaba? Yoksa kendileri verdiler mi? AC bağlantı modem mi?

Asus DSL-N16. Kendim almıştım.

@Oreki Modem ücreti, damga vergisi ıvır zıvır dahil mi?

İsterseniz Everest bir modemi 250 TL civarına gönderiyorlar. İstemezsiniz herhalde...

Her şey dahil sanırım fiyat olarak. Dün arkadaş o kadar hızlı konuştu ki bir şey anlayamadım. Müşteri Hizmetleri ayrıntılı bilgiyi verir.

Bu arada tekrar dipnot düşeyim;

CS:GO'yu ortalama 71 ping ile oynadım Dust 2 Deathmatch. Toplamda 32 kişi civarı oluyor sunucuda. Ranked girmedim henüz.

Aynen öyle. Modemi kendim almıştım ayrı.

Superonline 8 mbps var. Bende de aynı Ping değeri var. Herhalde Ping için uğraşacağız

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı