NetSpeed geçiş süreci

NetSpeed kullananlar internetten memnun musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
21 Eylül'de saat 21:00 civarı abonelik için aradım kimlik bilgileri vs. istediler söyledim imza atmak için formu size göndereceğiz dediler hala bekliyoruz.
Anladım .. süreç inş uzun sürmez bende beklemedeyim kısmet
Arkadaşlar 21.09.2020 Pazartesi başlıyan geçiş maceram bugün 17.27 de NetSpeed den gelen mesajla sona erdi kullanıcı adım ve şifrem geldi modemi res ettim girdim kullanıcı adimi şifremi başladım kullanmaya.. allahım beni FixNet den kurtardı .. NetSpeed sana helal olsun sadece İp degişiyor ama internetimin pingi bile düştü..FixNet kullanırken ben ne kullanıyordum bilmiyorum ya inş herkeze güzel bağlantılar gelir

Son düzenleme:
Öncelikle merhabalar Technopat üyeleri. NetSpeed'e geçiş yaparken tereddütlerim vardı. Bu konuyu da geçmeyi düşünenlerin kafasındaki soruları bir nebze olsun cevaplayabilmek için açtım. Kahramanmaraş'ta oturuyorum. Evimde fiber altyapı var. 31 Ağustos Pazartesi saat 12.00 civarında başvuru formunu Denizli'ye kargoladım. 24 Mbps Download ve 3 Mbps upload olan fiber paketi kullanıyorum. Perşembe günü beni aradılar ve kargonun çarşamba günü ulaştığını, talebimin alındığını ve 10 iş günü içinde internetin bağlanacağını söylediler. Aradan 2 hafta geçti. 15 Eylül Salı günü 9 iş günü olduğunda aradım ve hâlâ Türk Telekom'dan haber beklediklerini söylediler. 1 gün sonra tekrar aradım. Biz sizi ararız dediler. Perşembe günü aramadılar ve tam mesai bitiminde ben onları aradım. Bana yine haber beklediklerini ve arayacaklarını söylediler. Tam umudumu yitirmiştim ki cumartesi günü aradılar ve Türk Telekom ekibinin yolda olduğunu söylediler. Kiralık TP-Link Archer C5V modem bıraktılar. Modemin bir sıkıntısını şimdilik görmedim. Hem 2.4 GHz hem de 5 GHz desteği var. Modem evin ortasında diyebileceğimiz bir yerde duruyor. Evin en uzak yerlerinde bile genelde 22 Mbps civarı hız alıyorum. Abonelik sürecinden her ne kadar memnun kalmasam da internet hızından ve ping değerlerinden memnunum. Bu tabii ki sizin bölgenizdeki Türk Telekom altyapısına göre değişir.
Hız testi(ethernet kablosuyla yaptım): Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Aklınıza takılan başka bir soru varsa sorabilirsiniz.
Not: Paket normalde aylık 79 TL eğer modemi de kiralarsanız 88 TL oluyor.

Bende tüm bilgilerimi verdim email olarak evrakları gönderdiler.çıktı aldım henüz göndermedim eğer evrakları göndermezsem ne olur.bilgilerimi kullanıp ileride karşıma bir sürpriz çıkarmı

Bende tüm bilgilerimi verdim email olarak evrakları gönderdiler.çıktı aldım henüz göndermedim eğer evrakları göndermezsem ne olur.bilgilerimi kullanıp ileride karşıma bir sürpriz çıkarmı
Evrak göndermezseniz abonelik yaptırmıyorlar. Yasal olarak da yaptırma hakları yok.

NetSpeed'de artık paket kaybı var. ben bugün bağlattım aynı gün millenicoma geçiş başlattım tam bir hayal kırıklığı oldu bilginiz olsun eski yorumları siliyorum bide burda vebale giremem

Paket kaybı derken bu tam olarak ne anlama geliyor
Ağ bağlantısı aktarılırken anlık kayıplar olması paket kaybıdır. Yayın izlerken sık sık veya birkaç dakikada bir ani takılmalar veya oyunlarda ani ping artışları gibi sorunlara yol açar ve genelde yurt dışındaki sunuculara bağlanırken bu sıkıntıyı çok hissedersiniz. Şu anda ben hiç paket kaybı yaşamıyorum ama Netspeed kullanıcıları arasında görülebilen bir durum. Bu firmadan kaynaklanan bir sorundur. Kullanıcının genelde yapabileceği bir şey yoktur.

Bugün türktelekoma başvurdum 2 saat içinde gelip kurdular aynı kablo aynı modem ..Eyy NetSpeed yok iç hattın arızalıdırda yok şudur da 30 tl fazla verin adam gibi internet kullanın.. Kim Kime ne tutturursa arkadaşlar

Dosya Ekleri

• türk telekom.png
    türk telekom.png
    55,8 KB · Görüntüleme: 84
  • NetSpeed.png
    NetSpeed.png
    57,2 KB · Görüntüleme: 86
4 senedir türknet'teydim.Netspeed'e geçmem sürem yaklasık 3 günde oldu.Hali hazırda aradım.Geçiş için evrakları istediler,hemen mng kargo ile gönderdim.Onay için aradılar onayladım.Ertesi gün kullanıcı adı ve şifremi gönderdiler.Hız güzel türk net ile aynı hızı alıyorum.93 tl ödüyorum.10 tl de indirim tanımladım.83 tl' ye 100 gb kotalı,100 gb 'dan sonra her bir kota için 1 tl alıyor.124 tl ye gelince sınırsız oluyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı