Netspeed nasıl bir firma?

Hymopolous

Hectopat
Daha fazla  
Ben şu an aktif olarak Türk Telekom kullanmaktayım. Technopat forumda gezerken bir firma gördüm. İsmi Netspeed. Firma hakkında bilgi almak istiyordum. Firmayı kullananlar yardımcı olabilirse sevinirim.
1- Netspeed firmasında, TurkNet gibi bir fiyat değişikliği oluyor mu?
2- Hız değerleri sabit bir internet alabiliyor musunuz?
3- Bağlantı kesilme gibi durumları oluyor mu?

Şimdiden teşekkürler.

1- Bayağıdır olmadı ama olabilir.
2- Verdikleri değeri tamı tamına veriyorlar. Düşme yaşamadım.
3- Gece 3-4 gibi kesilmeler yaşayabiliyorum.

1- bilmiyorum kullandığımdan beri hiç olmadı umarım olmaz.
2- hız değerleri sabit düşme falan uzun süre yaşamadım söyledikleri hızın tamamını verdiler.
3-hocam 1.5 yıldır kullanıyorum 4-5 defa kesilmiştir arayıp sorduğumda altyapı çalışması var ondan kesildi diyorlardı söyledikleri saatte tekrar düzelmişti onun dışında hiç kesilme veya hız düşüklüğü sorunu yaşamadım dediğim gibi sadece çalışma olduğu zaman olmuştu. Tek sorun canlı desteğe bağlanması çok uzun sürüyor telefonla canlı desteğe bağlanmasına 30-40dk beklediğim oldu ama canlı desteği çok iyi bazen canlı destek 1 dakikada buluyordu bazen 40dk oluyordu aradığınız saate göre değişiyor herhalde.

Ben şu an aktif olarak Türk Telekom kullanmaktayım. Technopat forumda gezerken bir firma gördüm. İsmi Netspeed. Firma hakkında bilgi almak istiyordum. Firmayı kullananlar yardımcı olabilirse sevinirim.
1- Netspeed firmasında, TurkNet gibi bir fiyat değişikliği oluyor mu?
2- Hız değerleri sabit bir internet alabiliyor musunuz?
3- Bağlantı kesilme gibi durumları oluyor mu?

Şimdiden teşekkürler.
NetSpeed abonesiyim.

1. Haziran zamı daha gelmedi yani onumuzdeki ay zam gelecek. Ama turknetten ucuz olur diye dusunuyorum. Turknet zam yaptigindan beri NetSpeed fazlasiyla abone kazandi cunku. Ayrica 12 ayligina faturaniza 5'er tl inidirim yansitmak icin davet kodu kullanabilirsiniz.
Davet kodum: LRS7H5

2. 70 mbps internet kullaniyorum ve 67-68 mbps download 7.6-7.7 upload stabil sekilde aliyorum.

3. Bu zamana kadar sadece 1 kere baglantim kesildi gece 23:30 - 00:00 gibiydi musteri hizmetlerini aradim ve aninda duzelttiler. Baska bir sorun yasamadim.

NetSpeed e yeni geçtim ben de. Şuan fiber olarak bağlattım ve kablo değişimlerini yaptılar modemi de kendileri getirip kurdular wifi olarak hem 2.4 ghz hem 5ghz kanalından bağlantı kurulabiliyor. 2 sinin ayarları ayrı da yapılabiliyor ve hız olarak vaad ettiklerinden %10 daha fazla hız veriyorlar beni şaşırttı bu durum. İlk izlenimlerim gayet iyi.

Haziran zammı da gelmiş bulundu ve paketleri yine makul seviyelerde bırakmışlar aslında. Yaptığım testlere göre altyapı 100 mpbs karşılamakta ben ise 11 ping 110 mbps download ve 8.5 mpbs upload alıyorum ortalama olarak. Umarım stabil bir şekilde devam eder.

davet kodum : RKDUIU ( Davet kodunu kullanan arkadaşlar hem kendileri 12 ay boyunca 5 tl aylık indirim alıyorlar hem de kullandıkları kişi bu indirimi alıyor. )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı