Netspeed, Truckers MP bağlantı sorunu çözüldü mü?

Modemi resetlediniz değil mi? Henüz ben deneme fırsatı bulamadım, ilk fırsatta deneyeceğim. İnşallah bu çözüm kalıcı olur.
İlk önce resetledim sonra değiştirdim çözüldü bence kalıcı. 3-5 kere gir çık yaptım en kalabalık yerlerde sorun olmadı şükür.
 
Güncel durum nedir? Eğer düzeldiyse tekrardan geçmeyi planlıyorum.
Bu arada halen sıkıntı yok ben cayır cayır sıkıntısız oynuyorum. Bazen atıyor ama sorun bilgisayarla alakalı. Mesela calais te oyuna başlarsanız, kalabalık olduğu için yükleyemeyip atıyor. Çevre şehirlerden oyuna girince sıkıntısız oynuyorsunuz.
 
Arkadaşlar ben bu sorunu çözmüştüm. Netspeed VDSL kullanırken tabii. Mtu ayarını değiştirerek yapmıştım. Geçen binaya fiber gelince Netspeed'i arayıp fibere geçmek istediğimi söyledim. Hallettiler. Ama Truckers MP sorunu haliyle geri geldi. Modem ayarlarından gene mtu ayarını eskisi gibi değiştirdim ama bu sefer sonuç olumlu olmadı. Ne yapmamız gerek? Çözüm bulabilen olursa lütfen yazsın buraya.



Sorun bende çözüldü mtu ayarını yaptıktan sonra modeme reset attım. Şu an Online da 30 dakika geçirdim ve bir kere bile atmadı. Modem ayarlarından WAN ayarlarına girip düzenle yapıp gelişmiş bölümünde mtu seçeneği var. Orası default olarak 1492 olarak geliyor. 1440 yapmanız ve sonrasında reset atmanız yeterli.

@Akababuş @EkmekArasiHDD @Çağrı SANSAR @EREN SATAR

Bu da resmi.
Hayatımda cevabını yabancılardan bulamadığım 2 şeyi sadece burada bulabildim ve tam da bu sebepten bu forumu çok seviyorum. Çözüm için teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı