NetSpeed vs. TürkNet

ParliaMêrt

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2020
Mesajlar
1.275
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aslında kafamda NetSpeed bağlatmak var fakat internette araştırdığımda çok fazla paket kaybı ve ping artışı var diyorlar. TürkNet'te NetSpeed'e göre daha az hız veriyor.
Ankara'da yaşıyorum ve kafam acayip karışık. Kullanan kişiler lütfen yardımcı olursa sevinirim.
Bildiğim kadarıyla ikisi de Türk Telekom'un alt yapısını kullanıyor, ben de şu an Türk Telekom kullanıyorum ve şu ana kadar sadece 1 kere sorun yaşadım. O da modemden kaynaklıydı.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 53
Ben NetSpeed kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim 1 yıl oldu neredeyse. VDSL 75Mbps dowland 5Mbps upload kullanıyorum. Türk Telekom kullanırken CS:GO'da ping 70-80 iken şu anda 45-50 oynuyorum. İki internette VDSL'di.
 
İnternet hızı vs. bu tarz şeyler için yabancı internetler kullanınız Türk yapımı internetler ping değeri olarak çok iyi ancak internet hızı olarak TürkNet çok kötü diyebilirim yabancı markalar daha iyi
 
Kesinlikle NetSpeed. Türk Telekomun bakır kablodan 1 mbps indirme 0.20 yükleme hızı verdiği adreste 23 indirme 3 yükleme verdi. Destekleri fena değil. Sıkıntılı bir bölgedeysen zaten hepsiyle sıkıntı yaşarsın çünkü hepsi (Türknet, Millenicom, NetSpeed vs) TT altyapısını kullanıyor herhangi vir sıkıntı olduğuna Telekoma iş emri gönderiyorlar. Telekom ekibinin canı ne zaman isterse o zaman ilgileniyor. Ama müşteri hizmetleri olsun, facebook messenger üzerinden yazılı desteği olsun her açıdan TurkNet’e göre memnun edecektir diye düşünüyorum.
 
Kardeşim öncelikle internet olarak en iyi kaliteli seçmek istiyorsan yabancı marka seç TürkNet Turkcell vs. bu tarz Türk yapımı internetler reklamcılık için çok fazla kampanya düzenliyorlar ancak bunlar nanay sana önerim yabancı marka kullan ping olarak en fazla 60-70 pingin olur ancak bu çok normal bir ping oyun vs. oynuyorsan sana hiçbir zararı olmaz eğer Türk internet kullanırsan pingin 10-5 ping olur ancak internetin çok yavaş olur yani Google chorme tıklarsın 10 saate gelmez.
 

Geri
Yukarı