Arkadaş gayet güzel özetlemiş, benim fikrimce ise aralarından en keyiflisi Payback.
- Hikaye açısından:
- Aksiyon ve farklı görevler içeren bir deneyim istiyorsanız, NFS Payback ön planda.
- Sinematik bir hikaye ve sokak yarışı atmosferi arıyorsanız, NFS Deluxe Edition.
- Basit ama eğlenceli bir yarış deneyimi, gündüz-gece dinamiği ile polis takibi istiyorsanız, NFS Heat iyi bir seçim.
- Grafikler açısından:
- NFS Heat, en güncel grafik teknolojilerine sahip, özellikle gece atmosferi ve ışıklandırma efektleriyle öne çıkıyor.
- NFS Deluxe Edition, gece yarışları ve nemli, karanlık bir atmosfer arayanlar için iyi.
- NFS Payback, geniş açık dünya ve çöl atmosferi sevenlere hitap ediyor, ancak diğer iki oyundan biraz daha az detaylı.
hocam ben de payback i düşünüyordum alırım oynarım ama heat da alınır mı bilgin var mıArkadaş gayet güzel özetlemiş, benim fikrimce ise aralarından en keyiflisi Payback.
Hocam ben de Payback'i düşünüyordum alırım oynarım ama heat da alınır mı? Bilgin var mı?
Heat de gayet güzel ama ben Payback'i daha eğlenerek oynamıştım. İkisi de gayet güzel hangisini alırsanız, üçü arasından en yavan kalanı ise Deluxe Edition olan.hocam ben de payback i düşünüyordum alırım oynarım ama heat da alınır mı bilgin var mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.