NFS Heat vs NFS Deluxe Edition vs NFS Payback

MeteMME33

Femtopat
Daha fazla  
İyi oyunlar Epic de bu 3 oyun indirimde ve almayı düşünüyorum. Hikayesi ve grafiği hangisi daha iyi yardımcı olabilir misiniz?

• Hikaye açısından:
    • Aksiyon ve farklı görevler içeren bir deneyim istiyorsanız, NFS Payback ön planda.
    • Sinematik bir hikaye ve sokak yarışı atmosferi arıyorsanız, NFS Deluxe Edition.
    • Basit ama eğlenceli bir yarış deneyimi, gündüz-gece dinamiği ile polis takibi istiyorsanız, NFS Heat iyi bir seçim.
  • Grafikler açısından:
    • NFS Heat, en güncel grafik teknolojilerine sahip, özellikle gece atmosferi ve ışıklandırma efektleriyle öne çıkıyor.
    • NFS Deluxe Edition, gece yarışları ve nemli, karanlık bir atmosfer arayanlar için iyi.
    • NFS Payback, geniş açık dünya ve çöl atmosferi sevenlere hitap ediyor, ancak diğer iki oyundan biraz daha az detaylı.

• Hikaye açısından:
    • Aksiyon ve farklı görevler içeren bir deneyim istiyorsanız, NFS Payback ön planda.
    • Sinematik bir hikaye ve sokak yarışı atmosferi arıyorsanız, NFS Deluxe Edition.
    • Basit ama eğlenceli bir yarış deneyimi, gündüz-gece dinamiği ile polis takibi istiyorsanız, NFS Heat iyi bir seçim.
  • Grafikler açısından:
    • NFS Heat, en güncel grafik teknolojilerine sahip, özellikle gece atmosferi ve ışıklandırma efektleriyle öne çıkıyor.
    • NFS Deluxe Edition, gece yarışları ve nemli, karanlık bir atmosfer arayanlar için iyi.
    • NFS Payback, geniş açık dünya ve çöl atmosferi sevenlere hitap ediyor, ancak diğer iki oyundan biraz daha az detaylı.
Arkadaş gayet güzel özetlemiş, benim fikrimce ise aralarından en keyiflisi Payback.

Hocam ben de Payback'i düşünüyordum alırım oynarım ama heat da alınır mı? Bilgin var mı?

Heat alın hocam pişman olmazsınız zaten yarış oyunlarında hikaye çok da önemli değil oynanış ve polis takibi heyecanını en iyi heat veriyor özellikle gecesi çok iyi ayrıca oyunun sonlarına doğru Ultimate parçaları polis aranma seviyene bağlı açılan gizli yarışlar var Ultimate parçaları oradan ediniyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı