Nicklerinizin hikayesi

Utku Demir zaten ismim ve soy ismim ona kimsenin birşey dediği yok, 86 da GTA Vice City'de phenom phong 86 diye bir görev vardı oradan aklımda kalmış. :D

adezyon ;

Yıl 2010 civarı nicknameler yükselişe devam ediyordu farklı ve kimsede olmayan bir nickname olsun istedim açtım kitapları başladım kısa ve anlamlı kelimeleri taramaya :) Ve buluş o buluş patladı gitti.

adezyon Farklı iki madde arasında var olan ve bu iki maddenin birbirine yapışmasını sağlayan çekim kuvvetidir.

1999 yılında keşfettiğim muazzam mp3 paylaşım platformu. 3 mb'lık parçayı yarım saatte falan indirirdik. Tabi o zamanlar ADSL falan yoktu. ixir vardı, e-kolay vardı. 56k modemlerle debelenir dururduk ama o indirdiğimiz mp3'ler altın gibi değerliydi. Bilgisayarınızda bir klasörü paylaşıma açıyordunuz ve içine attığınız mp3'leri indirmek isteyenleri sistem size yönlendiriyordu. Tabi o klasörlere mp3 dışında ıvır zıvır koyan da çoktu. :) Dosyayı paylaştığınız kişiyle sohbet ederdiniz. Hatta "en büyük cimbom" yazmazsan indirmeyi iptal etmekle tehdit ederdim :D Heralde 30 milletten yüzlerce kişiye en büyük cimbom dedirtmişimdir :D Muazzam yıllardı. TT Net müzik, Spotify falan çıtır çerez geliyor bana Napster'ın ardından...

Ya hatırlıyorum ya... Gözlerime yaş girdi...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
WWII sonrası bu nicki kullanmaktayım :)
Benim aslında ilk ve hiç bir şekilde değişmediğim 2 nickim vardı.(Technopat harici.) Birisi zRedDragon diğeri ise DragonCrawLs. zRedDragon'un hikayesi şöyle, küçükken bir tane online oyun oynuyordum. Orada random isim koymuştum böyle gelmişti benim de hoşuma gitti tabii. Sonrasında o klanda bir kere lan dediğim için - ki o klanda bulunan kişiler küfür bile ediyordu- klandan atıldım ve chatten küfretmeye başladılar. zRedDragon'un hikayesi böyle. DragonCrawLs'ın hikayesi ise şöyle, bir ara forumdan tanıştığım iyi bir arkadaşım vardı. Onun nicki ByCrawLs'dı. İsimleri birleştirelim dedik ortaya DragonCrawLs çıktı.

Bilmiyorum aramızda radyo dinleyen var mı ?. Zamanında gece 12 den sonra radyoda Matrax adlı bir program vardı. Sunucu Zeki Kayahan Çoşgun idi. Bu adamın baş harflerinden yoka çıkarak bulmuştum. Yabancılar nickimi okuyamasa da dünyada tek olduğu için seviyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı