Elektronik Nintendo Switch 2 29.100 TL

Neden boykot edilmeli?

Remaster bile etmedikleri oyunların yeni nesil sürümlerini 80 dolara satıyorlar, para vermezsen hiçbir işlevi olmayan ekstra bir tuş koyuyorlar, fiziksel oyunları gerçek fiziksel yapmıyorlar içine aktivasyon kodu koyuyorlar internet olmadan fiziksel oyunu oynayamıyorsun, o zaman ekstra 10 dolar vermenin manası ne? Daha pek çok şey sayabilirim.

Remaster bile etmedikleri oyunların yeni nesil sürümlerini 80 dolara satıyorlar, para vermezsen hiçbir işlevi olmayan ekstra bir tuş koyuyorlar, fiziksel oyunları gerçek fiziksel yapmıyorlar içine aktivasyon kodu koyuyorlar internet olmadan fiziksel oyunu oynayamıyorsun, o zaman ekstra 10 dolar vermenin manası ne? Daha pek çok şey sayabilirim.
Hiçbir işe yaramaz boykot etmek. Adamlar parayı vurdular normal zamanlarda zaten umursamıyorlar şimdi hiç umursamazlar.

Bu fiyat iyi bu arada 450 dolar yurt dışı fiyatı burada 10k daha pahalı vergisi cartı curtu fazla olduğundan çok kötü bir fiyat değil olması gereken fiyata düşmüş. Buna pahalı diyen varsa gidip PS5 Pro almaya çalışabilir uyguna bulursanız bana da haber edin.

El konsolunun alıcısı ve alanların alma sebebi farklı arkadaşlar boşuna laptop önermeyin. 30 bin TL'ye de pek oyun oynatacak laptop kalmadı zaten
Bu konuda bilgisayar önerisi yapmak yanlış ancak 30 bin TL'ye oyun oynatacak laptop kalmadı demek de yanlış. Mis gibi RTX 4050'li LOQ'lar var.

Nintendo Türkiye için hep niş kalmaya devam edecek.
Dünya çapında da öyle değil mi? İnternette uzun süredir dalga geçiliyor. Örnek

Son düzenleme:
Bu konuda bilgisayar önerisi yapmak yanlış ancak 30 bin TL'ye oyun oynatacak laptop kalmadı demek de yanlış. Mis gibi RTX 4050'li LOQ'lar var.
Çok ağır. Çıkar kullan aleti değil.

Akşam eve geldim açayım oynayayım insanları alıyor bunları ve bu aleti alan herkesin mutlaka oyun oynayabileceği konsolu bilgisayarı var zaten. Vizyonunuz çok dar bence. Nintendo kapitalist politikaları sebebiyle boykot edilmeli. Ama "almayın şu mantıklı bu mantıklı" demek, siz zenginlerin hayatını görseniz sabah akşam laf yetiştirmekten çeneniz kopar. El alemin parası sizi yoruyor :D

Dünya çapında da öyle değil mi? İnternette uzun süredir dalga geçiliyor.
İlk Switch 150 milyonun üzerinde satmış sence niş mi? Videodaki Steam Deck'de dahil tüm el bilgisayarlarını toplasan %10'u satış yapmamıştır Switch'in. Zaten bu kadar tutmasa oyunları 80 dolar yapma cesaretleri de olmazdı muhtemelen.

Çok ağır. Çıkar kullan aleti değil.

Akşam eve geldim açayım oynayayım insanları alıyor bunları ve bu aleti alan herkesin mutlaka oyun oynayabileceği konsolu bilgisayarı var zaten. Vizyonunuz çok dar bence. Nintendo kapitalist politikaları sebebiyle boykot edilmeli. Ama "almayın şu mantıklı bu mantıklı" demek, siz zenginlerin hayatını görseniz sabah akşam laf yetiştirmekten çeneniz kopar. El alemin parası sizi yoruyor :D
Siz beni yanlış anladınız. Ben bunu almayın şunu alın demedim ki... Neyse. İyi sosyaller.

İlk Switch 150 milyonun üzerinde satmış sence niş mi? Videodaki Steam Deck'de dahil tüm el bilgisayarlarını toplasan %10'u satış yapmamıştır Switch'in. Zaten bu kadar tutmasa oyunları 80 dolar yapma cesaretleri de olmazdı muhtemelen.
Takip etmediğim için bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler.

Silverhand bizi Nintendo gibi şirketler hakkında uyarmıştı...

Emulatörlerde maalesef shader problemleri oluyor. Ya önceden bulup onları da indirip ayarlamak gerekiyor ki her zaman kolay olmuyor bulmak. Emulatörü ve ya da oyunu bulmak kadar kolay değil. Eğer shader'ları kendim compile'layacam derseniz oyunda sürekli bir kasma takılma olarak oynuyorsun emülatörde. Rahatlık açısından konsolun kendisi her zaman daha iyi tabii ki. 29 bin bence biraz pahalı, ithalatçı olduğunu da varsayarsak. Ürünün avrupa fiyatı 470 euro. 22 bin lira diyebiliriz. Sarı sitede zaten 25 bine satanlar var. Oradan almak daha mantıklı bana göre. İmkanınız varsa amerikadan bir arkadaşla 450 dolar + vergiyle 480 dolara geliyor öyle getirmek daha mantıklı olacaktır.

Mac Switch emulatörü için RyuSAK'ı öneririm. Orada başka insanların Metal için olan shader'larını kolayca indirebiliyorsunuz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı