Nitro 5 IPS paneli TN panel ile değiştirmek mümkün müdür?

gozumagriyor

Femtopat
Katılım
10 Ağustos 2022
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler laptoplarda IPS paneli TN panel ile değiştirmek mümkün müdür? IPS'e yeni geçtim ve de gözlerim çok yoruluyor. Laptopu değiştirmek istemiyorum özelliklerinden memnunum fakat ekrana bakamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Sağ olsun müşteri hizmetlerine konuyu iletmeme rağmen herhangi bir geri dönüş veya bilgilendirme yapmadılar. Ben bir bilgisayarcıya gitsem TN panel ekran değişimi yapabilirler mi?
 
Bence 0850 222 22 37 numarayı arayarak teknik servis ile bir görüşün. Belki fiyat farkı vereceğinizi söyleyerek farklı bir panel ile değişim yapabilirler. Göz ile ilgili sağlık sorunu yüzünden özel durumunuzu mutlaka belirtin. Eğer red cevabı alırsanız bildiğim kadarıyla sizin kullandığınız cihazın paneli şudur. Bu panele uygun farklı paneller mutlaka vardır. Benzer bir konuya şuradan ulaşabilirsiniz. Panel satan yerlerde bu değişimi yapmak muhtemelen cihazınızı garanti dışına çıkarabilir. Bunu mutlaka araştırın. En kötü ihtimalde harici bir monitör satın alarak laptopu bu cihaza bağlar kullanırsınız. Acer'in teknik servis kısmı biraz sorunlu dilerim size çabuk dönüş yaparlar.
 
Gözü yoran şey mavi ışık oranı ve yanlış bilmiyorsam bu oran tn>ips>amoled>oled diye gidiyor. TN panelin çözüm olduğuna emin misiniz?
Gece ışığı modu çözüm olabilir sizin için.
 
Gözü yoran şey mavi ışık oranı ve yanlış bilmiyorsam bu oran tn>ips>amoled>oled diye gidiyor. TN panelin çözüm olduğuna emin misiniz?
Gece ışığı modu çözüm olabilir sizin için.

Gece ışığı modundayım hatta laptop ışığını bile en düşükte tutmama rağmen biri gözüme fener tutuyormuş gibi ağrıtıyor. 10 senelik laptopum var onu kullandım dün hiçbir sıkıntı yaşamadım ama yeni laptopta yarım saat bakınca gözüm ağrıyor. Özelliklerini sevmeme rağmen iade edeceğim galiba bakamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor: C.
 

Geri
Yukarı