Norm Ender hakkında ne düşünüyorsunuz?

Pek rap kültürüm yok, ama bir zamanlar harbiden güzel şeyler yapıyordu. Ama son dönemde kulak kanatmaya başladı. Umarım eski haline döner.

Teşekkür ederim görüşünüz için bence de bir zamanlar çıktık yine yollara, rap dersi, nokta koy, sözler şerefsiz oldu gibi iyi işler yapıyordu ama şu anda kesinlikle eskiyi hissettirememek ile beraber gerçekten bozduğu söylenilebilir bende sizin gibi sadece eskiye dönmesini umuyorum Türkçe rap te en sevdiğim rapçileri sorarsan norm ender diyemem şu anda anca eskisi gibi rap yaparsa diyebilirim ki inşallah artık bu tarz içerikler yapar ama bilemiyorum.
 
Bu arada arkadaşlar, cevap verenlere gerçekten tekrar teşekkür ederim şu anda çoğunluk olarak eskiden çok güzel rap yapardı ama şu an kesinlikle bozdu deniliyor, dediğim gibi tekrar katılanlara teşekkür ederim, şu anda bu konuyu gören başka insanlar varsa iyi veya kötü fark etmez yorum yaparlarsa gerçekten çok sevinirim çünkü araştırmam için ne kadar çok yorum alırsam o kadar iyi olur.
 
"Mekanın Sahibi" şarkısı güzeldi. Ondan önce çıkardıklarını dinlemedim. Mekanın Sahibi şarkısından sonrasında başka şarkılar çıkardıysa, onları da dinlemedim.
 
"Mekanın sahibi" şarkısı güzeldi. Ondan önce çıkardıklarını dinlemedim, mekanın sahibi şarkısından sonrasında başka şarkılar çıkardıysa onları da dinlemedim.

Başka şarkılar çıkardı ama gerçekten bozdu, dinliyicekseniz çıktık yine yollara, nokta koy, rap dersi, sözler şerefsiz oldu gibi şarkılarını dinlemenizi öneririm yeni şarkıları çok iç açıcı değil.
 
Türkçe rap saçmalık bana göre.
Özellikle yeni çıkan uzi falan bildiğin gereksiz laf kalabalığı.

Sagopa ceza hoş insanlar ama.
Uzi muzi veletlerin dinlenmesi için konulmuş nickler.
Bu yeni nesil ergenler aptal olmuş eskiden öyle miydi?
Millet anlamlı şarkılara (sagopa, ceza koleraya bakarak) yazarlardı.
Şimdi khontkara takmışlar.
Feroya falan takmış millet.
 

Geri
Yukarı