Note 3 mü LG G2 mi ?

Ya tamam G2 ile Note 3 eşit cihazlar bence ama G2 hoşuma gidiyor hatta çocuk tasarımı dediğiniz tasarım hoşuma gidiyor varmı diyeceğiniz o arkadaki tuşlar bile çok cool bence her insan aynı değildir ve siz discovery ile LG yi aynı yere koyarak teknolojiden anlamadğınızı burda bağırıyorsunuz bunuda diyim LG yi eskisi gibi algılayanlar var yada G2 kullanmadınız 6 mayısda aldım ve hala yağ gibi akan telefon kamera özellikler filan hiç bir sorun yok sadece hoparlörden az ses geliyor onun haricinde 4 4 lük

Sony fanıyım; ama Samsung'u her fırsatta övüyorum. Profil resmim de Apple. Bir söz vardır "Bu ne perhiz ne lahana turşusu" diye. Seninki de o hesap... Biz adil bilgiler vermeye çalıştıkça gelip konuyu kirletiyorsunuz. Sonra moderatörler konuyu saptırmaktan dolayı konuyu kitliyor. Olan da cevap bekleyen arkadaşa oluyor. Lütfen objektif olamayacağınız yerde susma opsiyonunu kullanın.

Sen cevap verecek son merci misin?
Diğerleri adil cevaplar vermiyor mu?
Digerlerinin verdigi cevaplardan bir cikarlari mi var?
Telefonlar ile ilgili konularda cevap verecek son kişi veya bilirkişi misin?

Sen cevap verecek son merci misin?
Diğerleri adil cevaplar vermiyor mu?
Digerlerinin verdigi cevaplardan bir cikarlari mi var?
Telefonlar ile ilgili konularda cevap verecek son kişi veya bilirkişi misin?
Böyle bir şeyi nereden çıkardın merak ediyorum. Yalnıza objektif olanlar gelsin cevaplasın bunu diyorum sadece. Adam kuru kuru kulaktan dolma bilgilerle milleti yanlış yönlendiriyor. Mesela @Dincer Sony kullanıyor @BrKy G2 kullanıyor ama yeri geldiğinde objektif yaklaşıyorlar. Bizim ülkede moda olmuş kullandığı telefonu göklere çıkarmak. Bu kadar koyan bir şey olduğuna göre Note 3 kullanıyorsun herhalde...

Bak dostum sen fazla argo yaziyorsun
Konu koymaksa o benim işim
Bunu her türlü sana ispatlayabilirim.
Hayir ben S5 kullaniyorum.
Senin bilirkişi gibi davranip digerlerinin önermelerini küçümsemene kıl oldum.
Fazla iddialisin. Digerlerinin objektif olmadigini soyleyemezsin
Çünkü haklilar. Note 3 G2 den iyidir
Adamin gidip yanlis ürünü almasina sebep olacaksin.
Bir arkadaş sana çatır çatır cevaplamis...
note 3 şu şu şu.... sebeplerden dolayi iyidir demis... ve de haklı da.
sende desene şu şu sebeplerden dolayi G2 iyidir diye.
Hadi!

Eski konuları biraz araştırırsan aynı tartışmalardan kaç kez yaptığımı görürsün. 8 mesajla millete ayar çekeceğine biraz forumu araştır...

Biraz araştır ve eski konularda uzun uzun neden G2 veya neden Note 3 alması gerektiğini açıkladım. Okuyan çoğu kişi de hak verdi. Daha fazla muhattap olmayacağım. Yok kaçtı diyorsan özelden görüşelim de anladığın dilden konuşayım.

sen ulaş bakalim bana
Dostum bırak bu devirde herkes sayesinde telefonu tanıdığı firmaları kötülemeye başlıyor. Daha 2013'ün Haziran'ında G2 ile beraber adam gibi telefonlar yapmaya başlayan firma 1 yılda ne kadar başarılı olabilir ? Tekrardan söylüyorum Samsung fanı değilim. Her zaman da G2 ile Note 3'ü gerektiği zaman S4'ü bile karşılaştıracağım. S4-G2 kapışmasını her ne kadar G2 alsa da.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı