O zaman sıkıntı yok. Sen bu Türkçe yazımıyla edebiyattan nasıl 41 aldın, anlamadım.Edebiyatı her türlü geçerim 41 aldım bir dahaki sınav en kötü 60 alacağımdan eminim. Bir de bir notum yazılmamış o yüzden ortalama 49 diye gösteriyordu küsuratlı. Diğer dersleri de sınır seviyesi olmak üzere geçerim.
Bende senin gibi düşünüyordum 9.sınıfta son hafta çalışır geçerim dedim matematikten 10 aldım vs. ama ikinci sınavlarda çalıştım düzelttim neden düzelmesin notların.
2. sınavlar çok yüksek olmalı 14 gibi notlar çok az.
O zaman sıkıntı yok. Sen bu Türkçe yazımıyla edebiyattan nasıl 41 aldın, anlamadım.
Liseye geçince bende sendeledim ama bu kadar değil bir sonraki yazililara en az 1 hafta önceden çalış.
Sonra her alanda başarısız oluyoruz, sistem ne yazık ki geçsin yeter mantığında ilerlettiği için. Size bir şey demiyorum, sistemi suçluyorum. Sistem çok kötü, öğrencileri aşırı derecede tembelliğe itiyor. Öğrenci zaten geçiyorum, dersi niye umursayayım diyip çalışmıyor. Sonucunda da ciddi temel eksikliği, ilerleyen zamanlarda da ciddi problem oluyor.Yapabildiğin 2-3 tane ders olsa yetiyor ortalama yükseltsin kalanı basit.
4 sene boyunca matematikten bir kere bile 15 üstü not almadım hoca 10 puan isim soy isim yazana veriyordu 5 puanda ben alıyorum ben mezun oldum. Yapabildiğin 2-3 tane ders olsa yetiyor ortalama yükseltsin kalanı basit. 4 sene boyunca Türk dili ve edebiyat dersinden de kaldım son sene 4 seneyi birden kapattık. Buna rağmen her sene 60 genel ortalamam oluyordu. İşin sonu üniversite sınavında patlıyorsun. Sınıfı geçmek geçememek dert değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.