IontHyTe
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Bugün Youtube'de geziyordum ve "Oyun Canavarı Çift GTX 1070'li Bilgisayar" videosuna girdim ve bir yorum gördüm. "Biz daha GT210." yazıyordu. İmzamı okursanız eğer ne yapacağımı tahmin edersiniz. Yazdım bende GT130M var diye ondan sonra bir sürü insan yazmış. Yorumları okuyordum ve şöyle bir yorum gördüm :
"Vallaha ben 750Ti aldım full açıyor her şeyi hem de geleceğe dönük DX12 performansı daha iyi"
Ben de dedim ki:
"AMD'nin kartlarının DX12 performansı daha iyidir."
Ondan sonra başka bir kişiyle aralarında konuşma geçmiş ve son mesajı beni çok rahatsız etti.
"Bilgin Ejderya kardeşim AMD kart önerenlerden uzak dur bilgisiz alayı ve AMD sana fazla seçenek sunmuyor masaüstünde Nvidia kartlarının daha geniş daha kolay kullanışlı arayüzü var AMD'lerin ucuz olma sebebi de bu zaten tırtlar."
Ben de bu yorumu okuyunca yapıştırdım test sonuçlarını şuan cevap bekliyorum. Sizin de düşüncelerinizi almak istedim.
Birazdan kim bilgisiz alayı göreceğiz.
"Vallaha ben 750Ti aldım full açıyor her şeyi hem de geleceğe dönük DX12 performansı daha iyi"
Ben de dedim ki:
"AMD'nin kartlarının DX12 performansı daha iyidir."
Ondan sonra başka bir kişiyle aralarında konuşma geçmiş ve son mesajı beni çok rahatsız etti.
"Bilgin Ejderya kardeşim AMD kart önerenlerden uzak dur bilgisiz alayı ve AMD sana fazla seçenek sunmuyor masaüstünde Nvidia kartlarının daha geniş daha kolay kullanışlı arayüzü var AMD'lerin ucuz olma sebebi de bu zaten tırtlar."
Ben de bu yorumu okuyunca yapıştırdım test sonuçlarını şuan cevap bekliyorum. Sizin de düşüncelerinizi almak istedim.
Birazdan kim bilgisiz alayı göreceğiz.