Nvidia fanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

IontHyTe

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş.
Daha fazla  
Merhaba. Bugün Youtube'de geziyordum ve "Oyun Canavarı Çift GTX 1070'li Bilgisayar" videosuna girdim ve bir yorum gördüm. "Biz daha GT210." yazıyordu. İmzamı okursanız eğer ne yapacağımı tahmin edersiniz. Yazdım bende GT130M var diye ondan sonra bir sürü insan yazmış. Yorumları okuyordum ve şöyle bir yorum gördüm :
"Vallaha ben 750Ti aldım full açıyor her şeyi hem de geleceğe dönük DX12 performansı daha iyi"
Ben de dedim ki:
"AMD'nin kartlarının DX12 performansı daha iyidir."
Ondan sonra başka bir kişiyle aralarında konuşma geçmiş ve son mesajı beni çok rahatsız etti.
"Bilgin Ejderya kardeşim AMD kart önerenlerden uzak dur bilgisiz alayı ve AMD sana fazla seçenek sunmuyor masaüstünde Nvidia kartlarının daha geniş daha kolay kullanışlı arayüzü var AMD'lerin ucuz olma sebebi de bu zaten tırtlar."
Ben de bu yorumu okuyunca yapıştırdım test sonuçlarını şuan cevap bekliyorum. Sizin de düşüncelerinizi almak istedim.

Birazdan kim bilgisiz alayı göreceğiz.

Çocuk musun kardeşim takılma böyle şeylere ama yazan kişi haklı, Nvidia'nın seçenekleri daha kolay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk musun kardeşim takılma böyle şeylere ama yazan kişi haklı, Nvidia'nın seçenekleri daha kolay.
Kardeşim öğrenciyim. Takılmadım bu arada. Seçenek konusunu bilmem ama gerçekten sinir ediyor insanları. Bir de bilgisiz alayı diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçenek derken hangi seçenekler? En son piyasayı takip etmiyorum yani 1xxx ve RX serisini bilmiyorum ancak 7xx ve R9 serisi ciddi bir şekilde takip etmiş birisi olarak AMD daha ucuza daha iyi performans sunuyordu.
Nvidia'yı kötülemiyorum, Nvidia'nın fanları, Nvidia oyunlara parayı basıp logosunu gösterdiği için ve kendi kartlarına özel teknolojileri yerleştirdiği için insanların kafasına kazınmış ayrıca televizyonlarda da hep Nvidia görüyoruz bilmem hiç AMD gören var mı? Bazıları bu işi cidden aşmış rengi ve sırf logosunun güzelliği için savunanlar var. Hatta eskiden forumlarda Nvidia logosunu profil resmi yapan o kadar çok kişi vardı ki..
Size tavsiyem bu tür veletlerden uzak durmanız, hiç laf kavgasına bile girmeyin yoksa cidden sinir bozuyorlar.

AMD f/p ürünleri yapar. Daha çok bütçesi düşüklere hitap eder. Eski bir AMD ekran kartı kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki kart gerçekten sorunluydu fazla ısınıyordu vb. Fakat bu dediğim 12 13 sene önce falan bunları diyenler sanırım son piyasayı takip etmeyen kişiler ve AMD tarafına ön yargı ile yaklaşan kişiler.
O sürekli gördüğümüz RX 480 vs GTX 1060 konuları mesela fiyatına göre üst düzey bir performans veren RX 480 f/p ürünüdür. Bütçesi düşük olanlar ve f/p isteyenlere güzel bir kart. Fakat ben biraz daha para veririm ve NVIDIA olsun diyenlere de daha çok NVIDIA hitap eder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı