Nvidia fanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Edit: Bir arkadaş 550TL ekran kartı önerir misiniz yazınca ben RX460 yazmıştım bu muhabbet bu yüzden başladı.

Arkadaştan cevap geldi.
"GTX1080 gücünde AMD kart söyle o zaman."
Hemen konuyu DX12 performansından normal performansa çevirdi.
"AMD Vega kardeşim. Konuyu değiştirme biz burada DX12 performansını konuşuyoruz." yazdım.
@"Furkan Emir" @RolandGarros @FireStorm @Jira @SideWinder

Şimdi muhalefet mantıksız ve yanlış. Önceden olsa mantıklı olurdu. Nvidia iyi der geçerdik. Ama işte yeni gelen kartların fiyatlarından sonra piyasada her bütçeye göre kart çıkınca bu konuda muhalefet etmek baya mantıksız oluyor. 500-600 TL arasında en iyi kart RX 460 4GB, 700-800 TL arasında en iyi kart GTX 1050 Ti 4GB, RX 470 (indirimde ise) 900-1100 TL arası en iyi kart RX 470 4-8GB, RX 480 4GB, GTX 1060 3GB. Aslında bu böyle devam eder. Tekrar dediğim gibi orta sınıfta farklı fiyatlarda farklı kartlar çıkınca bu iş artık taraf tutmaktan değil kullanıcının seçimine kalıyor. Gördüğünüz gibi her iki şirketin orta/giriş seviyesi kartlarının fiyatları çok farklı. Yazarken bile kafam karıştı baya. :/

Bende o yorumu görmüştüm. Muhtemelen eskiden kalma ve yenileri araştırmamış. Böyle insanların önüne test sonuçlarım atıp haksız çıkarmak oldukça keyifli. Yanlış anlamayın. Bilmeyene öğretebilirsiniz neyin iyi olduğunu ancak eğer karşınızda bir "Fan Boy" varsa geçmiş olsun. GT 210 bile RX 480'den daha iyidir onlar için. :uyan:

Bende o yorumu görmüştüm. Muhtemelen eskiden kalma ve yenileri araştırmamış. Böyle insanların önüne test sonuçlarım atıp haksız çıkarmak oldukça keyifli. Yanlış anlamayın. Bilmeyene öğretebilirsiniz neyin iyi olduğunu ancak eğer karşınızda bir "Fan Boy" varsa geçmiş olsun. GT 210 bile RX 480'den daha iyidir onlar için. :uyan:
Bunlar test sonuçlarına da bir bahane bulurlar. :D

Amd ne kadar daha iyi ekran kartı üretse de piyasanın sahibi nvidia oyunlar yazılımlar nvidia ne derse o kimse kusura bakmasın malesef nvidia pazarı elinde tuttuğu sürece amd istedigi kadar kaliteli olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı