Nvidia fanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Screenshot_1.png
:D

@IontHyTe Böyle konuları dert edinmemek gerek kardeşim , bende öğrenciyim bu arada.
Dx12 konusuna gelirsek izlediğim testlere göre aralarındaki fps farkı 3-3,5 civarı RX480 geçiyor fakat sıkıntısız olması açısından ben 1060 aldım soğutmasında hiçbir problem yok bilgisayarım yük altında 63 dereceyi geçmiyor lakin eğerki bütçem el vermeseydi kesinlikle almayı düşündüğüm ilk kart 480 olurdu , f/p bakımından çok mantıklı bir kart iyi forumlar.

Fan her iki marka tarafında var, AMD'ye karşı karalama daha fazla yapılıyor yalnız.
Hocam Nvidia 2000'li yıllarda çok popüler olmuş bir marka olduğu için insanlar çocuklarına da öyle aktarıyor, sonra herkez "Envidya dı best!" oluyor.

Evet AMD fanları da var. Onlar da Nvidia'ya "Novideo" diyorlar :D

Ara noktayı bulmak önemli. Pazar olarak Nvidia lider durumda. Nvidia'ya kötü diyen yok, AMD'ye karşı bir kara propaganda var, benim tepkili olduğum kısım bu. Marka fanatikliği iyi bir şey değil.

Hocam Nvidia 2000'li yıllarda çok popüler olmuş bir marka olduğu için insanlar çocuklarına da öyle aktarıyor, sonra herkez "Envidya dı best!" oluyor.

Evet AMD fanları da var. Onlar da Nvidia'ya "Novideo" diyorlar :D
:D:D Baya iyimiş.

RX 480 modeli de sıkıntısız bu arada. Kısaca Nvidia aldım de geç, değişik cümleler kurmanıza gerek yok.
480de ısınma problemi dışında hiçbirşey duymadım haklısınız fakat , uslubunuz çok sert olmuş saygılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı