NVIDIA GeForce driver 353.62 WHQL Windows 10

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Yeni NVIDIA sürücüsü Windows Update ile dağıtılmaya başlandı. Windows 10 kullananlar Windows Update üzerinden sürücüyü indirip güncelleyebilir.

upload_2015-7-27_14-35-31.png

Önceki sürücü ile performans farkı var mıdır Windows 10'da?
Henüz indirmeyen Win 10 kullanıcıları önceki sürücü ile karşılaştırma yaparlarsa sevinirim.

Önceki sürücü ile düşük performans aldığımdan Wim 8.1'e dönüş yapmıştım. O bakımdan soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Manuel olarak indirip kurmak istiyorum, windows update güncelleyemiyor. %0'da kalıyor. İyice suyunu çıkardılar. Windows Update üzerinden ekran kartı driver güncellemesi vermek nedir sitene koymadan.

Allah'tan böyle güzel insanlar var. Nvidia'nın yapamadığını yapıp en güncel sürücüyü modlamış. Tek seferde sorunsuz yükledim helal olsun adama. Windows Update, Nvidia saçmalıklarından bıktım usandım, 1 ayrdır Nvidia Experience çalışmıyor adamlar onu bile düzeltmekten aciz.
Manuel 353.62 Yüklemek için.

353.62 WHQL (Windows 10 Only) - Page 2 - Guru3D.com Forums

Cyris adlı kullanıcının mesajındakileri harfiyen yerine getirin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düzenleme: Yukardaki hatayıda bu modlu driver ile aşabilirsiniz. O hatayı bende almıştım ilk başta.

@Conspiracy, altı üstü bir iki tık yapan adamı yere göğe sığdırmadınız ama sürücü krallarını rencide etmeye çalıştınız...
Bence sizden sağlam AMD'ci olur.(y)
O altı üstü iki tık dediğin şeyi Nvidia neden yapmıyor ? Neden kendi sitesinde manuel kurulum için sorunsuz driver paylaşmıyor? Yada neden 1 aydır çalışmayan Nvidia Experience için adam akıllı bir güncelleme çıkarmıyor?

Fan boy değilim fakat gerçekler acıdır. Nvidia'da AMD'de kullandım. Şuan Nvidia'nın en sağlam kalesi olarak gösterilen kısmı driverlar ise bu konuda eleştirimi yapmaktan çekinmem. Dediğim gibi uzun bir süredir dertliyim nvidianın saçmalıkları konusunda. Keşke iki tık yapmayı bilen adamları olsa...

Nevidia o kadar kodu, cartı curdu yazacak 1 dosyanın yerini mi değiştiremeyecek? Peehh...

Şahsen Nvidia'nın bazı sürücülerinde performans düşüklüğü dışında en ufak bir sorun yaşamadım. (y)

Experience konusuna gelirsek, onda da en ufak bir sorun yaşamadım, yaşamış olsamda temiz kurulum ile cözmüşümdür. (y)

Nevidia o kadar kodu, cartı curdu yazacak 1 dosyanın yerini mi değiştiremeyecek? Peehh...

Şahsen Nvidia'nın bazı sürücülerinde performans düşüklüğü dışında en ufak bir sorun yaşamadım. (y)

Experience konusuna gelirsek, onda da en ufak bir sorun yaşamadım, yaşamış olsamda temiz kurulum ile cözmüşümdür. (y)

Değiştirdiğinde haber ver bana, çünkü ben 1 aydır (bu gün çıkan 2.5.12.11 dahil) en güncel Nvidia Experience sürücülerini kurup açamıyorum.

Şu mesajında kaç kere Nvidia'yı koruduğu bir düşün sonra tekrar konuşuruz. Son kullanıcının ekstra işlemler yaparak çıkan güncelleştirmeyi düzeltmeye çalışmasının elle tutulur bir açıklaması yok bence.

Fiyat performans kartı almıyor bu kartları alanlar ciddi paralar ödüyor ve sorunsuz kullanmak hakları. Sözde imzalı sürücüler bunlar. Neyse daha yazarım da bunun kimse faydası yok. Uzatmazsak sevinirim.

Son düzenleme:
Verilen çözümü uyguladım fakat halen hata devam ediyor. GTX850M ekran kartım var, "bu grafik sürücüsü, uygun donanımı bulamadı" diyor :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı