Çözüldü NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

J.TELLER

Centipat
NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası alıyorum WinDbg programı ile incelediğimde ise ntkrnlmp.exe dosyasından kaynaklı olduğunu gördüm sorun ne? Minidump dosyam:,Microsoft OneDrive

@181951 @claus hocam yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Zorunlu değil çünkü nihayetinde sürücün kuruluyor. Denenecek diğer şeyleri de deneyebilirsin. Misal Windows display Update'leri disable duruma getirip winget servisi kapalı şekilde kurmak, DDU ile sürücüyü kaldırıp güvenli modda kurmak gibi. Bunlarla uğraşmak yerine normal şekilde kurmak istersen temiz kurulum tavsiye ediyorum.

Zorunlu değil çünkü nihayetinde sürücün kuruluyor. Denenecek diğer şeyleri de deneyebilirsin. Misal Windows display Update'leri disable duruma getirip winget servisi kapalı şekilde kurmak, DDU ile sürücüyü kaldırıp güvenli modda kurmak gibi. Bunlarla uğraşmak yerine normal şekilde kurmak istersen temiz kurulum tavsiye ediyorum.

Direk temiz kurulum yapacağım sistemde performans sorunları oluyordu zaten yardımın için sağ ol formattan sonra da düzelmezse sorun donanımsal oluyor değil mi?

Temiz kurulum sonrası sonucu yazarsan ona göre değerlendiririz. Kesin konuşmak doğru değil ve bana göre ortada direkt donanımsal bir hata yok.

Tamamdır hocam.

Temiz kurulum sonrası sonucu yazarsan ona göre değerlendiririz. Kesin konuşmak doğru değil ve bana göre ortada direkt donanımsal bir hata yok.

Hocam maalesef yine mavi ekran çıldıracağım çözemedim bir türlü.

181951.

Tamamdır hocam.

Hocam maalesef yine mavi ekran çıldıracağım çözemedim bir türlü.

181951.
@181951

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı