Çözüldü NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

J.TELLER

Centipat
NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası alıyorum WinDbg programı ile incelediğimde ise ntkrnlmp.exe dosyasından kaynaklı olduğunu gördüm sorun ne? Minidump dosyam:,Microsoft OneDrive

@181951 @claus hocam yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Sorun neden kayanaklanıyor aynı sorunu bende yaşıyorum 2024 sürücüleri çıktığından bu yana NVIDIA ile mail üzerinden iletişime geçtim onlarda sorunu çözemedi donanımsal sorun olabilir mi pek anlam veremedim.

Sorun neden kayanaklanıyor aynı sorunu bende yaşıyorum 2024 sürücüleri çıktığından bu yana NVIDIA ile mail üzerinden iletişime geçtim onlarda sorunu çözemedi donanımsal sorun olabilir mi pek anlam veremedim.

Hocam normal şekilde kurun sürücüleri GeForce Experience'tan degil. Eğer zaten normal kuruyorsanız yeni konu açın ve minidump dosyalarınızı paylaşın yardımcı olurlar.

İyi günler diliyorum 🙏

Hocam sorun artık PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA değil de KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE olarak oluyor minidump dosyalarına baktım çok anlamasam da anladığım kadarıyla baktım sorunlar aynı değil ama sorunun ne olduğunu bilmiyorum işiniz yoksa siz inceler misiniz? Yeni klasör.rar

İyi günler diliyorum 🙏
@181951

Son düzenleme:
Hocam sorun artık PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA değil de KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE olarak oluyor minidump dosyalarına baktım çok anlamasam da anladığım kadarıyla baktım sorunlar aynı değil ama sorunun ne olduğunu bilmiyorum işiniz yoksa siz inceler misiniz? Yeni klasör.rar

Baktım, diğerinden farklı evet. Çok da önermesem de CFG için uygulama temelli bir istisna yapmayı deneyebilirsin.

Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Windows güvenliği > Uygulama ve tarayıcı denetimi > Açıklardan yararlanma koruması ayarları > Program ayarları > Özelleştirmek için program ekle > NVIDIA App > CFG koruması > Sistem ayarlarını geçersiz kıl. Uygulamayı baştan başlatıp sürücünü kurmayı dene.

Baktım, diğerinden farklı evet. Çok da önermesem de CFG için uygulama temelli bir istisna yapmayı deneyebilirsin.

Ayarlar > gizlilik ve güvenlik > Windows güvenliği > uygulama ve tarayıcı denetimi > açıklardan yararlanma koruması ayarları > program ayarları > özelleştirmek için program ekle > NVIDIA App > CFG koruması > sistem ayarlarını geçersiz kıl. Uygulamayı baştan başlatıp sürücünü kurmayı dene.

Hangisi?

1720183214136.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı