Çözüldü NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

J.TELLER

Centipat
NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası alıyorum WinDbg programı ile incelediğimde ise ntkrnlmp.exe dosyasından kaynaklı olduğunu gördüm sorun ne? Minidump dosyam:,Microsoft OneDrive

@181951 @claus hocam yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Tekrardan deneyebilirsin.

1 denedim mavi ekran 1 denedim vermedi. Şimdi .old deneyeceğim.

Her seferinde .old .old1 .old2 vesaire olacak değil mi?

Bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiminiz var diyor.

Çözüm: Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için TrustedInstaller size izin vermelidir buradan çözdüm.

Hala olmuyor hocam.

@181951

Yok hocam çözdüm şu şekilde Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun.

Mavi ekran bir veriyor bir vermiyor ne kadar saçma bir şey böylede olmadı şimdi ne yapacağım?

@181951

Hocam bir de demişsiniz ki Casper'in sitesinden driver indirirken muhtemelinde sorun yaşamayacaksın demişsiniz zaten normal kurarken sıkıntı çıkmıyor sorun NVIDIA App ve Experience.

Şimdi Casper'in sitesindeki driveri kuruyorum.

Sürüm 512.15

1 denedim mavi ekran 1 denedim vermedi. Şimdi .old deneyeceğim.

Her seferinde .old .old1 .old2 vesaire olacak değil mi?

Bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiminiz var diyor.

Çözüm: Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için TrustedInstaller size izin vermelidir buradan çözdüm.

Hala olmuyor hocam.

@181951

Yok hocam çözdüm şu şekilde Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun.

Mavi ekran bir veriyor bir vermiyor ne kadar saçma bir şey böylede olmadı şimdi ne yapacağım?

@181951

Hocam bir de demişsiniz ki Casper'in sitesinden driver indirirken muhtemelinde sorun yaşamayacaksın demişsiniz zaten normal kurarken sıkıntı çıkmıyor sorun NVIDIA App ve Experience.

Şimdi Casper'in sitesindeki driveri kuruyorum.

Sürüm 512.15

Sorun çıkmadı gayet güzel kurdu peki şimdi ne yapacağım bu sürümde bilgisayarımı kullanmaya devam mı edeceğim yoksa şu nvpcf.sys için çözümünüz vs var mı?

Son düzenleme:
Sorun çıkmadı gayet güzel kurdu peki şimdi ne yapacağım bu sürümde bilgisayarımı kullanmaya devam mı edeceğim yoksa şu nvpcf.sys için çözümünüz vs var mı?

Çözümü verdim ve bu sürümde kullanabilirsin. Laptopun için özelleştirilmiş bir sürücü, Sıkıntı çıkarmaz ve istediğin zaman da bir üst sürümlere geçebilirsin.

Çözümü verdim ve bu sürümde kullanabilirsin. Laptopun için özelleştirilmiş bir sürücü, sıkıntı çıkarmaz ve istediğin zaman da bir üst sürümlere geçebilirsin.

İstediğim zaman üst sürümlere nasıl geçeceğim?

Çözümü verdim ve bu sürümde kullanabilirsin. Laptopun için özelleştirilmiş bir sürücü, sıkıntı çıkarmaz ve istediğin zaman da bir üst sürümlere geçebilirsin.

Mavi ekran bir veriyor bir vermiyor ne kadar saçma bir şey böylede olmadı şimdi ne yapacağım? Bu oluyor nvpcf.sys.old çözümünü denediğimde yani olmuyor gibi bir şey.

1720193325085.png

1720193352350.png

Bir detay buldum gördüğünüz üzere bir notebook bir normal driver var ama NVIDIA appte böyle bir şey bulunmamakta bence o yüzden normal indirince vermiyor NVIDIA appten indirince veriyor sizce?

Çözümü verdim ve bu sürümde kullanabilirsin. Laptopun için özelleştirilmiş bir sürücü, Sıkıntı çıkarmaz ve istediğin zaman da bir üst sürümlere geçebilirsin.
@181951

Son düzenleme:
Alakası yok. Kendi laptopumda da aynı şeyi kuruyorum. Bu Casper ile alakalı bir mevzu. Dell'de de var aynı sorun. Özelleştirilmiş sürücünü kurup öyle devam edebilirsin. Genel bir sorun olduğu için senin cihazınla alakalı bir şeyi ifade etmiyor.

İstediğim zaman üst sürümlere nasıl geçeceğim? İstediğin zaman üst surumlere geçebilirsiniz yazmışsınız.

Alakası yok. Kendi laptopumda da aynı şeyi kuruyorum. Bu Casper ile alakalı bir mevzu. Dell'de de var aynı sorun. Özelleştirilmiş sürücünü kurup öyle devam edebilirsin. Genel bir sorun olduğu için senin cihazınla alakalı bir şeyi ifade etmiyor.

Sizin laptopunuzun markası ne hocam?

@181951

Son düzenleme:
Aynı sorun Acer Nitro 5 de mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı