Nvidia GeForce GTX1050 Ti

Hi Technology

Megapat
Merhabalar, GTX1050 Ti satın almayı düşünüyorum lakin aklıma soru takıldı. Hangisini satın alsam kararsız kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • MSI Nvidia GeForce GTX1050 Ti (Tek fanlı 650 TL)
  • Gigabyte Nvidia GeForce GTX1050 Ti (Tek fanlı 698 TL)
  • Gigabyte Nvidia GeForce GTX1050 Ti (Çift fanlı 720 TL)

Son düzenleyen: Moderatör:
750 TL'ye amazon.de üzerinden RX 470 alabilirsin.
upload_2017-1-2_20-50-36.png

Link: Gigabyte GV-RX470G1 GAMING-4GD 4GB GDDR5 Grafikkarte: Amazon.de: Computer & Zubehör

Cevabınız için teşekkürler lakin garanti işlemleri olsun, gümrükte takılma sorunu (75 Euro üstü) ve 900 lira gibi bir fiyat çıkardı depozito ve kargolar dahil 1050 Ti daha mantıklı gibi, riskler bulunduğundan yurtdışı işlerine bulaşmak istemiyorum. Şuanda aklıma yatan en iyi ekran kartı 1050 Ti gibi geldi. Verdiğim seçenekler dekini değerlendirirseniz sevinirim.

Cevabınız için teşekkürler lakin garanti işlemleri olsun, gümrükte takılma sorunu (75 Euro üstü) ve 900 lira gibi bir fiyat çıkardı depozito ve kargolar dahil 1050 Ti daha mantıklı gibi, riskler bulunduğundan yurtdışı işlerine bulaşmak istemiyorum. Şuanda aklıma yatan en iyi ekran kartı 1050 Ti gibi geldi. Verdiğim seçenekler dekini değerlendirirseniz sevinirim.
Amazon.de'de yazan fiyat zaten gümrük vergisi eklenmiş fiyatıdır. Siz orada yazan para haricinde 1 kuruş bile ekstradan ödemezsiniz. Ben oradan Gigabyte 1060 GTX Extreme Gaming aldım herhangi bir sorun oluşmadı, eğer 200 tl ucuzsa oradan almanızı tavsiye ederim, bir problemle karşılaştığınız zaman amazon burdaki yerlerden daha çok yardımcı oluyor emin olun.

Hocam bizzat amazon.com'dan baktım depozit olarak 150 lira kadar, kargo içinde 50-60 lira kadar istiyor. Toplam 900 civarı çıkıyor. Garanti işleri de bazen sıkıntı olabiliyor. 650-700 liraya 1050 Ti alabilecekken 200 TL daha verip RX 470 değmez gibime geliyor.

Hocam bizzat amazon.com'dan baktım depozit olarak 150 lira kadar, kargo içinde 50-60 lira kadar istiyor. Toplam 900 civarı çıkıyor. Garanti işleri de bazen sıkıntı olabiliyor. 650-700 liraya 1050 Ti alabilecekken 200 TL daha verip RX 470 değmez gibime geliyor.
Hocam amazon.com'dan değil amazon.de'den bakarsanız benim dediğim geçerli yukarıda yazdığım gibi. Amazon.com'dan alırsanız vergilerini kargolarını hepsini siz burada ödersiniz. Ben tecrübemi aktardım dediğim gibi 400 TL ucuza aldım,şuana kadar bir problemle karşılaşmadım zaten MSI'ın uluslararası garantisi mevcut burada da garantiye yollayabilirsiniz ancak gigabyte'ın yok diye biliyorum. Amazon.de'nin Türkçe müşteri hizmetleri var bir sorun olduğu zaman direk onlarla iletişime geçiyorsunuz. Tabiki de takdir sizindir ben sadece edindiğim tecrübelerimi aktardım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı