NVIDIA RTX 4060 Ti para israfı

Frame generation 60 fps için biraz anlamsız çünkü gecikmeyi arttırıyor.

Bu kart tamamen anlamsız. 16GB da fazla pahalı.

Ben şu an 4000 serisini önermiyorum. 2000 veya 3000 serisi işinizi gören bir kartınız varsa 5000'i bekleyin. Daha eski kartınız varsa ya ikinci el en f/p kartı alın (8GB gibi) ya da kullandığınız çözünürlüğe en uygun performanslı (16GB ve üzeri gibi) kartı alın. İlk seçenek minimum masrafla 5000 serisine taşır, ikincisi şu an iyi performans vererek 5000 serisine taşır ama yine tasarruf yaptırır. Bir ihtimal Nvidia satışlardan memnun olmayarak 4000 serisinin VRAM'ini arttırmaya karar verirse o zaman da 4000 serisi alınabilir.

Ben böyle bir video buldum. Siz ne düşünüyorsunuz. Sizce doğru mudur ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saf güç devri asla kapanmaz. Azıcık mantık. Saf güç ile oyunu çalıştırabiliyorken neden görüntüyü bozayım? Dlss öyle sandığınız gibi kutsal bir teknoloji değil. 4060'ın 8 gblık versiyonu şuan çöpten ibaret. Donanım Arşivi'nin son videosunu izle anlarsın.
Ben bunları hiç bir zaman anlayamıyorum doğrusu. Oyun oynamak için ne zamandan beri bir yazılım kullanmaya mahrum kaldı insanlar? Buna takılan bir tek ben miyim? İyice koyun olmuş artık DLSS diye diye millet. DLSS'ten önce de oyun oynanıyordu şimdi niye şart oldu? Bu çöp kartlar kasıtlı eskitmeden bir şey değil, DLSS'te marketing stratejisi olarak muhteşem iş yapıyor şöyle çöpleri bile satabiliyorlar.

nVidia gerçekten güzel bir iş yapmak isteseydi yapardı bunu zamanında 1080 Ti ile gördük ama şimdi ceplerini maden devrinde doldurdukları için şu an ne koysak satar kafalarındalar.

Gram teknoloji bilgisine sahip olmadığını kanıtladın tebrik ederim. Dlss her oyuna bal gibi de gelmez. Her firma bunu yapamaz ya da yapmaz. Adam mesela indie oyun yapacak bütçesi az. Ama UE4 kullanacak mesela. İyi grafik koyacak oyununa. Ama DLSS ya da FSR koymayacak şirket değil bu adam. 50'ye yakın oyunda varmış. Binlerce oyun var 50 tane oyun için gidip bu çöp kartı mı alacağım? Siz Allah bilir 1080 ti mı 3050 mi deseler 3050 dersiniz DLSS var diye. Dlss ve FSR görüntüden kısan teknolojiler. Babanızın hayrına FPS vermiyor yani. UE5 mesela. Nasıl bir grafik yapabiliyorlar farkında mısınız? Bağımsız yapımcılar da kullanacak bunu. Ya da küçük bütçesi olan minik şirketler. Bunların hepsinde DLSS olacağına inanıyor musunuz? İnanıyorsanız uslu bir çocuk olun belki bir gün şirinleri de görürsünüz.
3050 varken hiç kimse 1080 Ti demez, bu kadar basit..

Son düzenleyen: Moderatör:
3050 varken hiç kimse 1080 Ti demez, bu kadar basit..
Aklı olan kimse 1080 Ti varken 3050 gibi kıytırık bir kartla karşılaştırma yapmaz zaten ama ne yazık ki sizde durum farklı gibi. Böyle önünüze her konulanı yemeye devam edin ve kasıtlı eskitmenin kurbanı olun. DLSS 3.0 işte daha ne arıyorsun abi(!) Eşşekten inip katıra bindiniz, devrimsel vallahi.

Arkadaşlar konuyla alakasız ama ben NVIDIA en son güncellemesini yükleyicisini çalıştırdım normalde zaten ekran gidip geliyor ama gelmedi ekran bir şey olmuş mudur? 😂

Dosya Ekleri

• IMG_0625.jpeg
    IMG_0625.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 53
Her oyunda DLSS yok. Kas gücü 3060 ti ile eşit olan karta o para verilmez. Saf güç varken teknolojiye bel bağlanmaz.
Şu mesajıma da tonla kişi dislike falan bırakmış. Beyler sizin harbi gözünüz kapanmış. 15 bin lira para verip gidip 3060 Ti gücündeki kartı mı alacaksınız? Şunu mantıklı şekilde açıklayın bakayım neymiş aklınızdaki.

Arkadaşlar konuyla alakasız ama ben NVIDIA en son güncellemesini yükleyicisini çalıştırdım normalde zaten ekran gidip geliyor ama gelmedi ekran bir şey olmuş mudur? 😂
Bunun için ayrı bir konu aç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı