Makineci Yigit
Decapat
- Makaleler
- 1
Dediğim gibi Güncel demek her zaman en iyisi demek değil. En azında Hardware için.
50-60 FPS mi ? RTX 2080 TI ile anca alırsınız onu
50-60 FPS mi ? RTX 2080 TI ile anca alırsınız onu
Kasıtlı olarakmı 4 ay öncesine ait video paylaştınız bilmiyorum ama bendende size bir video.
Gördüğünüz gibi 4K DXR açık +50 FPS
Kasıtlı olarakmı 4 ay öncesine ait video paylaştınız bilmiyorum ama bendende size bir video.
Gördüğünüz gibi 4K DXR açık +50 FPS
Adamlar okadar emek ve para harcayıp teknolojide ilerleme katediyorlar sen de, bu sadece reklam içindi bir daha böyle bir teknoloji kullanılmayacak diyorsun.Çok tepki gelince 1-2 oyun firması ile anlaşıp RTX için optimizasyon yapıp, reklam yaptılar. Bu oyunlardan birisi de BF5.
Adamlar okadar emek ve para harcayıp teknolojide ilerleme katediyorlar sen de, bu sadece reklam içindi bir daha böyle bir teknoloji kullanılmayacak diyorsun.
Vallaha ne yalan söyleyeyim benimde beynimi bulandırdınız acaba tüm bunlar oyunmuydu, ışın izleme teknolojisi sadece bir defaya mahsus üretildi ve hep aynı şekilde oyunlarımızı oynamaya devam edeceğiz diyorum kendi kendime.
Ha birde ben herzaman 50 liralık mazot alıyorum![]()
Ben nerede reklam içindi bir daha böyle bir teknoloji kullanılmayacak dedim ?Adamlar okadar emek ve para harcayıp teknolojide ilerleme katediyorlar sen de, bu sadece reklam içindi bir daha böyle bir teknoloji kullanılmayacak diyorsun.
Vallaha ne yalan söyleyeyim benimde beynimi bulandırdınız acaba tüm bunlar oyunmuydu, ışın izleme teknolojisi sadece bir defaya mahsus üretildi ve hep aynı şekilde oyunlarımızı oynamaya devam edeceğiz diyorum kendi kendime.
Ha birde ben herzaman 50 liralık mazot alıyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.