Nvidia RTX Serisi Alınmalı mı?

50-60 FPS mi ? RTX 2080 TI ile anca alırsınız onu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

45 ile 60 küsür fps veriyor RAY TRACİNG ile. 2 yıl sonrayı düşün bir de. 900 serisi şimdi ne haldeyse o halde olacaklar.

50-60 FPS mi ? RTX 2080 TI ile anca alırsınız onu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kasıtlı olarakmı 4 ay öncesine ait video paylaştınız bilmiyorum ama bendende size bir video.
Gördüğünüz gibi 4K DXR açık +50 FPS

Bir önceki neslin üst seviyesi son neslin orta seviyesinden biraz üstün ama daha ucuz.

Kasıtlı olarakmı 4 ay öncesine ait video paylaştınız bilmiyorum ama bendende size bir video.

2080 mi bu ? 8gb anca 2080 de olur da o yüzden sordum.

Çok tepki gelince 1-2 oyun firması ile anlaşıp RTX için optimizasyon yapıp, reklam yaptılar. Bu oyunlardan birisi de BF5.
Ayrıca benim gördüğüm kadarıyla yabancı forumlarda çok fazla insan F/P olarak yeni nesil kartları eleştirirken türk forumlarında kimse bu seriye toz kondurmuyor.
10 serisinde 1070 980 TI dan üstün bir karttı ama 20 serisinde 2080 neredeyse 1080 TI ın gerisinde.

Çok tepki gelince 1-2 oyun firması ile anlaşıp RTX için optimizasyon yapıp, reklam yaptılar. Bu oyunlardan birisi de BF5.
Adamlar okadar emek ve para harcayıp teknolojide ilerleme katediyorlar sen de, bu sadece reklam içindi bir daha böyle bir teknoloji kullanılmayacak diyorsun.

Vallaha ne yalan söyleyeyim benimde beynimi bulandırdınız acaba tüm bunlar oyunmuydu, ışın izleme teknolojisi sadece bir defaya mahsus üretildi ve hep aynı şekilde oyunlarımızı oynamaya devam edeceğiz diyorum kendi kendime.
Ha birde ben herzaman 50 liralık mazot alıyorum :)

Adamlar okadar emek ve para harcayıp teknolojide ilerleme katediyorlar sen de, bu sadece reklam içindi bir daha böyle bir teknoloji kullanılmayacak diyorsun.

Vallaha ne yalan söyleyeyim benimde beynimi bulandırdınız acaba tüm bunlar oyunmuydu, ışın izleme teknolojisi sadece bir defaya mahsus üretildi ve hep aynı şekilde oyunlarımızı oynamaya devam edeceğiz diyorum kendi kendime.

Tabi canııım Dolar artıyormuş bize ne. Ameriga düşünsün.

Rx 480 kullanıyorum. Her güncellemeyi indirmeden önce update notes kısmından bu güncelleme ile gelecek bilinen hataları okuyorum ilk önce.
Geçen yıllarda Rsinbow Six Siege'de duvar patladığında oyun çökebilir diyordu ve çöküyordu.
Battlefirld 5'te yaralandığında birisi seni kaldırınca bug oluşabilir gibi birşey diyordu.
Geçen yıl rx 400 serisi ve 500 serisini etkileyen ve hala konusu açılan Wattman hatası ile karşılaştım. Format vs. çözmedi. Boşu boşuna Psu değiştirdim, sonra zamanla kendi kendine düzeldi.
Geçen ay oyunlarda saniye saniye takılmalar başladı. Wattman ile frekans ve güç limitini düşürünce düzeldi ama her windows açılışında kaydettiğim profili Wattman'dan girip yüklemem lazım. Msi Afterburner ile kalıcı yapmaya çalıştım, olmadı. Oyun çöküyor bu sefer.
Relive evlere şenlik. Kayıtlarda nadiren oyun sesini kaydediyor.
Update note kısmında hala güncel oyunlarda olası buglarla ilgili uyarıyor Vega serileri için.
Daha önce amd 270x kullanıyordum. Donanım sorunsuzdu ve yazılımında video kayıt veya basit arayüz yoktu ama Raja ve ekibi Amd'den gidince (İntel'e) nereden tutsan dökülüyor ekran kartları.
Forumda Rx serileri ile ilgili konu açan açana.
Bir amd kullanıcısı olarak diyorum.

Ben nerede reklam içindi bir daha böyle bir teknoloji kullanılmayacak dedim ?
Online oyuncular için en önemli şey FPS sonra grafik, RT vs geliyor. Yeri geliyor daha fazla FPS içşn daha düşük ayarlarda oynuyoruz. Single oyunlarda iyi gider ama bu teknolojiler ama bu seride kesinlikle online oyuncuların kullanabileceği kadar iyi durumda değil. Bir sonraki seride oturur bu teknoloji. Ben de o zaman geçiş yaparım, benim düşüncem böyle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı