Makineci Yigit
Decapat
- Makaleler
- 1
Rx 480 kullanıyorum. Her güncellemeyi indirmeden önce update notes kısmından bu güncelleme ile gelecek bilinen hataları okuyorum ilk önce.
Geçen yıllarda Rsinbow Six Siege'de duvar patladığında oyun çökebilir diyordu ve çöküyordu.
Battlefirld 5'te yaralandığında birisi seni kaldırınca bug oluşabilir gibi birşey diyordu.
Geçen yıl rx 400 serisi ve 500 serisini etkileyen ve hala konusu açılan Wattman hatası ile karşılaştım. Format vs. çözmedi. Boşu boşuna Psu değiştirdim, sonra zamanla kendi kendine düzeldi.
Geçen ay oyunlarda saniye saniye takılmalar başladı. Wattman ile frekans ve güç limitini düşürünce düzeldi ama her windows açılışında kaydettiğim profili Wattman'dan girip yüklemem lazım. Msi Afterburner ile kalıcı yapmaya çalıştım, olmadı. Oyun çöküyor bu sefer.
Relive evlere şenlik. Kayıtlarda nadiren oyun sesini kaydediyor.
Update note kısmında hala güncel oyunlarda olası buglarla ilgili uyarıyor Vega serileri için.
Daha önce amd 270x kullanıyordum. Donanım sorunsuzdu ve yazılımında video kayıt veya basit arayüz yoktu ama Raja ve ekibi Amd'den gidince (İntel'e) nereden tutsan dökülüyor ekran kartları.
Forumda Rx serileri ile ilgili konu açan açana.
Bir amd kullanıcısı olarak diyorum.
İlginç ama bu sorun gördüğüm kadarıyla sadece bazı eski serilerde var.