NVIDIA vs AMD

NVIDIA vs AMD

• NVIDIA

Oy: 61 76,3%
  • AMD

Oy: 19 23,8%

• Oy verenlerin toplamı
    80
Neyse hocam, tamamen boşsunuz. Sizinle tartışmak gerçekten vakit kaybıydı. AMD fanboylarının bir kez daha akillanmayacağını anladım. İngilizce ve Almanca makale okuyarak bilgili olunmuyor onu da söyleyeyim.
Öyle bir olunuyorki, tahmin bile edemezsiniz. Sizde pek dolu değilmişsiniz. Kafanızın dikine gitmeye bayılıyorsunuz anlaşılan. Yukarıda yazdığım gibi fanboyluğun falan yaptığım yok. Makale de ne yazıyorsa ben onu okurum, zaten ben Intel CPU alınmaz diye bir kaide önünüze sunmadım. Tek çekirdek performansı açısından Intel'in çok daha önde olduğunu yazdım. AMD'de zıt şekilde çok çekirdekli performansının daha iyi olduğunu ve genel olarak AMD CPU'ların daha az mağliyet ile daha çok performans vaat ettiğini belirttim. Sitelerde de yazan budur. İyi akşamlar.

AMD ekran kartları NVİDİA kadar tanınmıyor ama ikiside aynı derece gibi ikiside alınır sıkıntı yok.

Her dediğiniz çelişiyor hocam, isterseniz önceki mesajlarınızı okuyun. Intel genel olarak daha iyi, eğer kapsamlı bir araştırma yapsaydınız bunun farkına varırdınız.

Daha önceden AMD ekran kartı kullanan biri olarak söylüyorum. Bilgisayarın başında oyun oynamaktan çok ekran kartının sorunlarını çözmek için oturuyordum. Çok fazla sürücü problemi var. NVIDIA aldığımdan beri uzun bir su dalışından çıkmış gibiyim.

Tamam hocam. Siz nasıl isterseniz, Intel manufacturers the best CPUs in all over the world!
İşte yanlışınız bu hocam, ben model olarak bakıyorum siz marka olarak. Evet, AMD'nin de Intel'den 3-4 tane f/p olarak daha üstün modelleri var ama Intel "genel" olarak daha üstün. Ben size bunu anlatmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…