Öğrenciler, KYK yurdundaki internet kotasının kaldırılması için Hashtag başlattı

Hocam kusura bakmayın, ceza yedim durduk yere :) Neyse bu yurt interneti hakkında bir saçmalığı daha söyleyeyim; diyelim ki telefondan GSB Wi-Fi'a bağlandınız ve bilgisayardan da bağlanmak istiyorsunuz, olmuyor. Önce telefondaki GSB Wi-Fi bağlantısını keseceksiniz ve yaklaşık 8 saat bağlanmayacaksınız, sonra da bilgisayara bağlayacaksınız. İkisi beraber bağlanmıyor... Wi-Fi hızını da şimdi bilgisayara geçiyorum, atacağım.
 
Kota dolduktan sonra kullanılmaya devam ediyor. 512 kbps hızında oluyor, tabii bu ne kadar yeterliyse. Bizim yurtta öyle tabii, diğerlerini bilemiyorum. 360p YouTube videosu izleyebiliyor, araştırmalarımı yapabiliyor, herhangi bir donma olmadan canlı derslere girebiliyorum.
Screenshot_2021-10-17-10-59-56-057_com.android.chrome.jpg
 
Son düzenleme:
@Dustin, yurtta kalan birçok kişiye sormuştum, internetten araştırma da yapmıştım. Onlar giremediğini belirtti de bilemiyorum. Ama gene de 16 GB'yi öğrencilere çok görüyorlar, çok. Bir ara bilmem ne partisinin bakanı ya da milletvekili olması lazım tam hatırlayamıyorum. Öğrencilere ₺650 bursu çok görmüştü.
 
Allah kimseyi düşürmesin bu KYK, ya yemeği dert interneti dert odaya kettle sokmak yasak bu nedir yav 16 GB 1 hafta dayanır anca.
 
16 GB internet oldugu zaman, kimsenin girmedigi saatlerde cok hizli. Yani sabah 6-7 gibi.

Bittigi zaman asiri yavas. 144P video bile izleyemiyorum.

İnternet paketim var ama odada cekmiyor.
 

Geri
Yukarı