Ölü pikselli monitörü tüketici hakem heyetine başvurarak değiştirmek mümkün müdür?

ir10

Hectopat
Katılım
21 Eylül 2020
Mesajlar
85
Makaleler
1
2 Ay önce satın aldığım AOC 27G2U monitörümü 1 adet ölü piksel nedeniyle servise yollamıştım. Bugün servisten aradılar ve 3 adetten az olduğu için değişim olamayacağını belirttiler. TSE'nin 2010 yılında bu standardı iptal ettiğini ve 1 ölü pikselin bile ürünün ayıplı mal olarak sayılmasına yeterli olacağını söylediğimde "o standart televizyonlar için iptal edildi, monitörler için geçerli değil" gibi bir cevap aldım. Tüketici hakem heyetine başvuran var mı bu konuda, sonuç olumlu olur mu? İnternetten baktığım kadarıyla tüm davalar televizyon ölü pikseli nedeniyle açılmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 Ay önce satın aldığım AOC 27G2U monitörümü 1 adet ölü piksel nedeniyle servise yollamıştım. Bugün servisten aradılar ve 3 adetten az olduğu için değişim olamayacağını belirttiler. Tse'nin 2010 yılında bu standardı iptal ettiğini ve 1 ölü pikselin bile ürünün ayıplı mal olarak sayılmasına yeterli olacağını söylediğimde "o standart televizyonlar için iptal edildi, monitörler için geçerli değil" gibi bir cevap aldım. Tüketici hakem heyetine başvuran var mı bu konuda, sonuç olumlu olur mu? İnternetten baktığım kadarıyla tüm davalar televizyon ölü pikseli nedeniyle açılmış.

Tabii ki de açılabilir. Hakkınızı arayın derim.
 
Ben de Tüketici hakem heyetine başvuracaktım kesin ancak görevli arkadaş bu standart televizyonlar için iptal edildi diyince bir şaşırdım..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı