Ölüm anında ne hissedilir?

Doğum, rüya ve ölüm anında beyin DMT adlı bir madde salgılar. Doğum ve ölüm anında bu maksimum seviyededir. Bu maddeyi dışarıdan aldığında, en güçlü halojeniklerden biri olan LSD adlı uyuşturucu maddenin bile etkisinin çok üstüne çıkılır. Öyle ki zaman algısının ekstrem şekilde yavaşlaması, uzay-zaman kavramının kaybolması, farklı boyutlarla etkileşim ve tüm evren ile bağlantılı(bir) olma özellikleri taşır. Daha da ilginci uyuşturucu maddelerin etkileri kişiden kişiye farklı etkiler göstermesine rağmen bu maddenin etkileri herkeste benzer şekilde gözlemlenir. Sonuç olarak ölürken bu madde maksimum düzeyde salgılanacağından az çok bir tahmin yürütmüşsündür.
LSD denen maddeyi fazla kaçırıp ölenler ne hissediyor acaba merak ettim.
 
Ölüm hem Dünya'nın en çok bilinen hissi hem de bizim için en büyük bilinmezliğe sahip olan hissi. Büyük bir ironi... Şu ana kadar yaşamış yüz milyardan fazla insan ve sayısız canlı bunun nasıl bir his olduğunu öğrendiler, yaşayan azınlık olarak öğrenme sırası bizlere geldi ama biz de bunu sonraki nesillere anlatamayacağız.

Zamanı gelince hepimiz öğreneceğiz, kötü bir son olmasın yeter.
 
Kulakların tıkanmış gibi olacak, çok az ses duyacaksın. Hafif bir üşüme hissi geliyor. Hayatımda hiç ölmediğim için bu kadar biliyorum. Öldüğüm zaman ahiretten yazarım.
 

Geri
Yukarı