Ölümden korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek doğru din İslam'dır.
Hayır malesef. Onun da diğerlerinden bir farkı yok. Eğer gerçekten kökenlerinin Türk olduğunu düşünüyorsan arap dinini benimsemek yerine kendi kültürünün dinine bakmalısın.
 
Hayır maalesef. Onun da diğerlerinden bir farkı yok. Eğer gerçekten kökenlerinin Türk olduğunu düşünüyorsan Arap dinini benimsemek yerine kendi kültürünün dinine bakmalısın.

Hayır, İslam kanıtlanmış tek dindir ve İslam evrensel dindir, herkes Müslüman olabilir.
 
Merhaba arkadaşlar, ateistim ve ölümün yavaş yavaş gelmesinden çok bunalıyorum. Genç olmama rağmen her gün yatarken ölümü düşünüyorum. Hayattan zevk almaya çalışıyorum ama ölümün sonrasını yani hiçbir şey olmayacağını, hissetmeyeceğimi, tepki vermeyeceğimi, konuşmayacağımı bilme düşüncesinden korkuyorum..

Hayatımın en azından şu yıllarında ölümü nasıl unutabilirim, siz ne yaparak unutuyorsunuz?
Dini hiçbir meseleye değinmeden ve senin inancın üzerinden bakarak şunu demek isterim ki doğmadan önce nasıl mutsuz değilsen ateistlik inancına göre yaşamdan sonrası da öyle oluyordur bence. Ve daha geniş çerçevden bakacak olursak 80 yıl sadece ölü olma durumunun arasına giren bir reklam gibi. Ayrıca insanın deneyimlediği hiçbir durumun ölüm deneyimine yaklaşamayacağını bir insanın hayal dahi edemeyceğini düşünüyorum. Bu yüzden kafada bir şey kurup böyle olacak demek gereksiz gibi ölümü boşverin yaşayın en güzeli.😇
 
Hocam boş verin. Arkadaş ya trol ya da bağnaz. İkisi için de uğraşılmaz.

Ben trol ya da bağnaz değilim. Diğer insanlara saygılı olun lütfen.

Kurandaki ayetlerin neredeyse hepsine yakın bütün hikayeler tevrattan gelmedir, neden yahudilik değil de Müslüman'lık.

Kur'an-ı Kerim'de hikaye yoktur, olmuş veya olacak olaylar vardır ve Tevrat değiştirilmiştir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı