- Makaleler
- 2
Var. Ahiret Günü ile ilgili ayetler ve mealleri | Kuran ve Meali hadisi şerifler de var.
Ahiret yeni bir hayat mı senin için.
Var. Ahiret Günü ile ilgili ayetler ve mealleri | Kuran ve Meali hadisi şerifler de var.
İnanç meselesi. Ben Müslüman'ım ve ölümden sonra bir hayatın olduğuna inanıyorum. İnanmayan varsa karışmam. O kadar şey yaptık iyi kötü, ölüp de sonsuza kadar yok olmak mantıksız geliyor bana.
Ölümden sonra bir hayatımızın daha olduğunun kesinliği size göre nedir? Sizce bir hayatımız daha var mıdır yok mudur bana göre var eğer bu hayata geldiysek böyle bir şey olmuşsa bir hayat daha vardır, buna dini açıdanda bakabilirsiniz bilimsel açıdanda ama tabii bir sonraki hayatımızda bilincimiz kalır mi bilmem önceki hayatımızı yani bu hayatımızı hatırlayamayabiliriz.
Ölümden sonra bir hayatımızın daha olduğunun kesinliği size göre nedir? Sizce bir hayatımız daha var mıdır yok mudur bana göre var eğer bu hayata geldiysek böyle bir şey olmuşsa bir hayat daha vardır, buna dini açıdanda bakabilirsiniz bilimsel açıdanda ama tabii bir sonraki hayatımızda bilincimiz kalır mi bilmem önceki hayatımızı yani bu hayatımızı hatırlayamayabiliriz
Dene peşinden geliyorum.Denemek lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.