OEM lisans önermek yasaklanmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir şey yok, korsan kullanıyorum ve ben Linux kullanırım deyip burada korsan kullananları eleştirmenizi uygun bulmuyorum.
Kimse korsan kullananları eleştirmiyor, sadece insanları korsana teşvik etmiyoruz. Siz bu forumda vakit geçirip bunu hala anlayamamışsınız. Korsan kullanmak bilgi birikimi gerektirir. Korsan kullanmayı bilmeyen kullanmamalıdır.

Yasal değil ve korsan.

“Koray Yüksel, yasa dışı ürün anahtarlarının Uzak Doğu’daki üretim fabrikalarından sızdırıldığını ya da korsanlar tarafından klonlandığını söylüyor. Bu yöntemlerle ulaştırılan ürün anahtarlarının her biri, Microsoft’un lisanslama usullerine aykırılık içeriyor.”
2 tane anlayan çıktı.

Ne uzattınız yok şu yasaklansın yok bu yasaklansın. Her şeyi eleştiriyorsunuz sıkılmadınız mı başka işiniz gücünüz yok mu sizin arkadaşım? Kendin korsan kullanıyorsun hala OEM yasaklansın diyorsun. En azından OEM keyi girdiğin zaman lisanslı bir şekilde Windows kullanmış oluyorsun. KMS gibi arkada ne idiği belirsiz yazılımlar çalıştıracağıma 10 TL veririm kafam rahat olur,key iptal olursa da bir daha alırım.

Yukarıda 2 tane arkadaş dediklerimi iyice değerlendirmiş ve benim dediklerimi anlatmaya çalışmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, biz OEM Key alıp kullanıyoruz. Neden yasaklanmalı anlamadım burası teknoloji forumu ve insanlar bilgi alışverişinde bulunuyor. Bu Key'i girdiğinde Windows etkinleştirildi mesajı geliyor, tatmin olmazsan CMD konsolundan sağlamasını yaparsın. KMS kullanıp bilgisayarında her zaman çalışan gereksiz yazılım kullanmak istemiyoruz, bunun yerine daha uygun fiyatta satılan bu Key'leri kullanıyoruz ki sistemden feragat etmeyelim. Legal ve sorunsuz sistemlere sahibiz siz önermezsiniz olur biter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu çok uzadı adam gibi anket açın gerekli seviyede oy çıkarsa yöneticilere başvurup önermeyi yasaklayabilirsiniz her gün aynı konu baydı artık.

Ne uzattınız yok şu yasaklansın yok bu yasaklansın. Her şeyi eleştiriyorsunuz sıkılmadınız mı başka işiniz gücünüz yok mu sizin arkadaşım? Kendin korsan kullanıyorsun hala OEM yasaklansın diyorsun. En azından OEM keyi girdiğin zaman lisanslı bir şekilde Windows kullanmış oluyorsun. KMS gibi arkada ne idiği belirsiz yazılımlar çalıştıracağıma 10 TL veririm kafam rahat olur,key iptal olursa da bir daha alırım.
Siz ne kullanıyorsunuz acaba? Ha doğru OEM diyeceksiniz sormama gerek yok.

Siz ne kullanıyorsunuz acaba? Ha doğru OEM diyeceksiniz sormama gerek yok.

OEM kullanıyorum veya kullanmıyorum bu seni alakadar etmez ki? En azından arkada ne yaptığını bilmediğim saçma sapan programlar çalışmıyor veya bilgisayarım botnet ağında kullanılmıyor. O kadar sistem dizip de bir tane OEM key almaman ayrı komik zaten 🤣.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı