OEM lisans önermek yasaklanmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Key ile etkinleştirilen Windows ile Crackli yazılımla etkinleştirilmiş Windows'u bir mi tutuyorsun?
Öyle bir iddiada bulunduysam gösterin.
Korsan kullanıp bu sistemi eleştirmek de efsane kafa ya. Çok tatmin oldum. :D
Siz orjinal mi kullanıyorsunuz? 😂
Tamam, sen kullanma o zaman. Merak ediyorum bilgisayarında 1000 TL'lik Windows var mı acaba?

Microsoft gibi bir şirket de salağın onde gideniymis. Yillardir çözememiş bu "illegalligi." (!)
Üslubunuz da hoşuma gitmedi, ben senli benli konuşuyor muyum?

Aynen bilgisayar toplarken sırf yasal olsun diye diğer parçalardan kısıp Windows'a verelim. Haklısın (!).

Siz orijinal mi kullanıyorsunuz? 😂
OEM anahtarın orijinal olduğunu hala anlayamıyorsunuz sanırım. Orijinallik farklı bir konu yasallık farklı bir konu. Kaçak telefon aldığında çakma telefon almış olmuyorsun sonuçta.

Tamam, sen kullanma o zaman. Merak ediyorum bilgisayarında 1000 TL'lik Windows var mı acaba?

Microsoft gibi bir şirket de salağın onde gideniymis. Yillardir çözememiş bu "illegalligi." (!)
Oyun firmaları da yıllardır Crack sorununa çözüm üretemedi. Sizin mantıkla crack de olur.

Lütfen büyümesin diye şunu yazayım, orijinal kullanın demedim sadece yasaklanmalı dedim.
Yaptığın şey 3.parti yazılım ile Key yoluyla etkinleştirilen PC'yi aynı tutmak değil mi? Eğer Key'ler sahte ise etkinleştirilmemesi gerekir değil mi?
Nerede aynı tuttum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun firmaları da yıllardır Crack sorununa çözüm üretemedi. Sizin mantıkla crack de olur.
Oyun üreticileri korsana dair koruma uygulamaları kullanıyor. Microsoft ise bu duruma çare olacak veya olmasa bile koruma amaçlı hicbir şey yapmıyor. Sizin mantığınız bununla uyuşmuyor.

Destekliyorum. Çünkü korsandan farkı yok. Bu nedenle yasaklanmalı.
Korsandan farkı var. Birinde bilgisayarına yazılım yüklüyorsun diğerinde gerçek bir anahtar ile aktive ediyorsun. Anahtarın orijinal olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca Microsoft bu anahtarların yasal olduğunu fakat sorumluluk almadıklarını söylüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı