Özdağ: Yeni bir açılım başlatılacak!

CHP bu projeyi sunduğunda seçime 5 yıl vardı değil mi? :D
Kendinle çelişiyorsun gibi geldi, az önce önergeyi HDP sundu dedin. Şimdi CHP diyorsun. Anlamadım gitti ya :)

1668009610113.png

Böyle dediğinizde küçük düşürdüğünüzü mü zannediyorsunuz... Daha çok küçülüyorsunuz gibi...
Anlıyorum.

 
Radikal ergen solcu yorumlarınla hayatında başarılar diliyorum. Lise dönemini atlatınca yazdıklarından utanacaksın emin ol. Hala şu ücretsiz yemek olayından bahsediyorsan, CHP'nin lekeleme çabasından başka bir şey değildir, projeyi başlatmaya çalışanlar ise terörün siyasi kolu H*P'dir. Altında sadece yandaşları CHP'lilerin imzaları olduğu için CHP projesi gibi görüyorsun galiba. Halk zaten vergiden şikayetçiyken o kampanya daha çok vergiye sebep olacaktır. Üretim geliri olmadığı için. Üretim projelerine de radikal solcular engel olmaya çalışsa da TOGG gibi projeler devam edecek.
Yahu okuduğunu anlamıyor musun ?
Diyanetin bütçesini eksiltip öğrencilere yemek dağıtalım diyor. Bunun vergiyle bir alakası yok. Yaptığın klasik trollerin lafı çarpıtma taktiğidir.

%5 kader falan belirlemeyecek. Seçimi her türlü Millet İttifakı kazanacak benim gözümde. CHP %30, İyi %10 oy potansiyeli var. İkinci tura kalacak seçim. AKP için yolun sonu göründü.
CHP %25'i geçemez hem iyi parti 2018'de %7 aldı 2023'te nasıl %10 alsın. En kötü
%16,17 civarı alacaktır.
Kılıçdaroğlu aday olursa ve kazansa dahi HDP desteğiyle olacağı için bu günleri mumla arayacağımızı düşünüyorum.
Ümit Özdağ'ın bu konu ile ilgili mantıklı bir açıklamasının olduğu videosu var.

Ya Akşener ya da Mansur Yavaş aday olmalı.
 
Son düzenleme:
Kendinle çelişiyorsun gibi geldi, az önce önergeyi HDP sundu dedin. Şimdi CHP diyorsun. Anlamadım gitti ya :)

Eki Görüntüle 1567414

Anlıyorum.

Bunlara laf anlatmaya çalışıyorsun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı