Özel bir insan mısınız?

Herkes özeldir bence. Sonuçta hiçbirimiz tamamen aynı değiliz. Hepimiz bence özeliz. Farklı kararlar ve düşüncelerimiz var. Her insan birebir aynı değil. Yani özeliz :D.
 
Potansiyel olarak herkes özeldir, öyle de olmalıdır. Mesela kimseye benzemeye çalışmayın. Siz, "siz" olun ve kendi markanızı yaratın.

Olaya nihilist pencereden bakacak olursak hiç kimse özel değil çünkü hiç kimsenin bir değeri yok. Hayatın anlamsızlık ve saçmalıklar bütünü olduğunu ele alacak olursak şairin(şarkıcının) dediği gibi: "it doesn't even matter".
 
Kendin ol, fikir ve düşüncelerinle yaşa. Diğerlerinin söyledikleriyle hareket edersen en başta koyunlaşırsın, sonunda da hürriyetini kaybedersin.

Herkes kendisi için özeldir fakat bunu üstünlük taslarmış gibi söylersen yani diğer insanlara karşı direkt “Ben özelim, bana karışamazsınız.” dersen kendini ezik göstermiş olursun.

İlk paragrafta yazdıklarım bana bir ülkeyi hatırlattı da neyse...
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı