Oğluma yazılım ve kodlama konusunda nasıl destek olabilirim?

• Konuyu başlatan MKOTA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 73
  • Görüntüleme 5.575
Güzel bir PC ve yeteneği varsa gerçekten onun içinde sizin içinde önemli olacaktır (onun için istediği işi yapacak güzel para kazanacak mutlu olacak ) ( sizin için size daha konforlu bir hayat ) ve çocuğunuz için düşünmeniz çok güzel bir şey inşallah güzel bir PC alabilirsin ve size de bir şey sormak isterim bir baba olarak gerçekten konuşursanız sevinirim daha da uzatmıyayım şimdilik bana yanıt verip benşer konuşursanız mutlu olurum.

Güzel ve güçlü bir bilgisayarı var. 3 yıl önce gtx 1080 li bir makine oluşturdum. Zaten ondan sonra gelişmeye başladı.

Bu yaşta yapılacak en iyi şey, doğru ve düzgün bir eğitim almasını sağlamak olur. Dediğim gibi, bu yeteneğini kaybetmeyeceği ama akademik başarısını da koruyabileceği bir eğitim alması, hem kendisi hem de geleceği için altın niteliğinde olur.

Şöyle bir durum da var sevgili hocaların, bu kadar erkenden başlayınca sıkılabilir, bıkkınlık gelebilir. Sadece yazılıma yoğunlaşmak ters tepebilir. Sonradan çocukluğunu yaşamadığına üzülebilir.

İyi bir kariyer için erken başlamalı bence.

13 yaşında bu derece yeteneğinin olması gerçekten güzel. Sektörde tecrübeli tanıdıklarınız varsa, onlara danışın bence. Küçük yaştan kazanılan deneyimler önemli.

Dil öğrenmek için üniversiteye gerek yok. İyi bir üniversite iyi bir yatırım olur ancak herkes kendi çabası ile öğrenir bunları.

Ben de çok istiyorum yazılımı kazanmayı. Keşke benim babam da bana inanıp, dinlese beni. Kesinlikle para falan yatırmaz, ne biliyorsa onu bilir, burnunun dikine gider. Ama Üniversite sınavını bir kazanayım inşallah gideceğim bu şehirden. Şu an da elimden geldiği kadar umudumu yitirmemeye çalışıyorum.

Ortaokul-lise matematiği ile programlamanın altından kalkamaz. Ayrıca hedefi yazılımla ilgiliyse iyi bir üniversiteye gitmesi daha iyi olur.

Üniversite okudun mu?

Ben de çok istiyorum yazılımı kazanmayı. Keşke benim babam da bana inanıp, dinlese beni. Kesinlikle para falan yatırmaz, ne biliyorsa onu bilir. Ama üniversite sınavını bir kazanıyım inşallah gidicem bu şehir'den. Şu an da elimden geldiği kadar umudumu yitirmemeye çalışıyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun ve dilediğiniz gibi olsun. Umarım istediğin bölümü kazanırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı