Konu dışında açılan konular zaten bu anlama geliyor. Teknolojiden uzak fikir, tahmin gibi sorular soruluyor. Bu kategorideki her konuya aynı mesajı mı yazıyorsunuz?Neden sürekli aynı konuyu açıyorsunuz? Bu konu hakkında açılmış birçok konu var, tekrar tekrar aynı şeyi açıp duruyorsunuz.
Açılacak dendi, henüz karar değişikliği yok. Bizim burada tahmini yazdıklarımız neyi değiştirecek?
1. sınıftan olan kuzenim okumayı unutmuş. Veliler evde pek dikkat etmiyor gibi. 12. sınıf olarak korkuyorum sınavda başarısız olurum diye. Umarım en kötü açılmazsa bize de geçen senekiler gibi konudan taviz verirler. Yetişmeyecek böyle giderse.Bu sene 1, 5, 8, 9 ve 12. sınıfları açsınlar yeter bence. 8 ve 12'ler sınava hazırlanıyor. 1, 5 ve 9. sınıflar ise yeni okullarına bir alışma süreci geçirebilirler. 1 Hafta alışma süresinden sonra kapatsınlar ama 8 ve 12. sınıflar bence açık kalsın.
Daha 5 Milyon adet test yapmışız 82 Milyon nüfuslu ülkede 5 Milyon adet teste bakıp virüs çok yayılmamış okullar açılabilir demek çok saçma olur. Aslında benim için okula gitmek önemli değil önemli olan eğer virüs kaparsam diğer insanlara yaymam. En çok korktuğum şeylerden biri.
Maske taktığın sürece bulaştırmazsın pek ama yine de açılmaması lazım çünkü mutlaka bir şekilde bulaşır.Aslında benim için okula gitmek önemli değil önemli olan eğer virüs kaparsam diğer insanlara yaymam.
Hayır, bu konudan sürekli açılıyor gidip onlara bakabilir. Sürekli var olan konuyu tekrardan açmanın mantığı ne?Konu dışında açılan konular zaten bu anlama geliyor. Teknolojiden uzak fikir, tahmin gibi sorular soruluyor. Bu kategorideki her konuya aynı mesajı mı yazıyorsunuz?
40 kişilik sınıfta maske taksan ne olacak? Hadi sen taktın diyelim, birileri illaki takmayacak veya sorun çıkaracaktır. (Hastalığı olanlardan ve haylaz öğrenci grubundan söz ediyorum)Maske taktığın sürece bulaştırmazsın pek ama yine de açılmaması lazım çünkü mutlaka bir şekilde bulaşır.
Maske taktığın sürece bulaştırmazsın pek ama yine de açılmaması lazım çünkü mutlaka bir şekilde bulaşır.
Konu sahibi aynı konudan açtıysa ordan devam etmesi daha etik ancak farklı kişiler açabilir. Zaten gündemimiz bu virüs ve bu gündem içerisinde sürekli bir değişim yaşanıyor yani fikirlerde farklılıklar yaşanıyor. O yüzden aynı konular belli zaman aralıklarıyla açılabilir.Hayır, bu konudan sürekli açılıyor gidip onlara bakabilir. Sürekli var olan konuyu tekrardan açmanın mantığı ne?
Kaldı ki konu sahibi geçen hafta da açmış aynı konuyu: Okullar 31 Ağustos'ta açılır mı? - Technopat Sosyal
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.