hasan4131434
Decapat
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi okul anılarınız nelerdir, var mı böyle hatırladıkça kafanızı duvara vurduğunuz anılar? Ben bir tane anlatayım kendimden.
Lise 1'deyiz bir tane arkadaşım vardı yakındık biraz hoca sınıfa flash bellek için ödev vermiş bende arkadaşıma sen benim için yapsana deyip 5 lira vermiştim o da yaparım dedi. 1 hafta olmuştu galiba hoca ödevleri sordu ben unutmuştum ödevi falan ama neyse ki arkadaşımda flash bellek duruyormuş yapmış çok önceden. Hoca raskele kaldırıyordu işte bana geldi sıra bende çıktım taktım flash belleği bir tane ödev var cidden yapmış ama yanında ödevlerim diye bir klasör var "ödevlerim
" şeklindede kaydetmiş dosyayı ben tabii anladım bir p**lik yaptığını hemen açtım ödevi okumaya başladım sonra bitti kapattım. Arkadaşım ödevlerim klasöründe ne var dedi sınıfta bağırarak, hocada sahiden o ne öyle gülücük falan konulmuş dedi bende mecburen açtım 2 tane fotoraf var benim daha önceden çektiğim komik fotoğraflarım vardı onlardan ikisini koymuş. Tabii bildiğin ifşa açtırdılar bana. Rezil oldum sınıfta aşırı utanmıştım. Evet böyle bir anım var, ne çıkarıyoruz buradan arkadaşlarınıza güvenmeyin 
Lise 1'deyiz bir tane arkadaşım vardı yakındık biraz hoca sınıfa flash bellek için ödev vermiş bende arkadaşıma sen benim için yapsana deyip 5 lira vermiştim o da yaparım dedi. 1 hafta olmuştu galiba hoca ödevleri sordu ben unutmuştum ödevi falan ama neyse ki arkadaşımda flash bellek duruyormuş yapmış çok önceden. Hoca raskele kaldırıyordu işte bana geldi sıra bende çıktım taktım flash belleği bir tane ödev var cidden yapmış ama yanında ödevlerim diye bir klasör var "ödevlerim
Son düzenleyen: Moderatör: