Okul anılarınız

hasan4131434

Decapat
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi okul anılarınız nelerdir, var mı böyle hatırladıkça kafanızı duvara vurduğunuz anılar? Ben bir tane anlatayım kendimden.
Lise 1'deyiz bir tane arkadaşım vardı yakındık biraz hoca sınıfa flash bellek için ödev vermiş bende arkadaşıma sen benim için yapsana deyip 5 lira vermiştim o da yaparım dedi. 1 hafta olmuştu galiba hoca ödevleri sordu ben unutmuştum ödevi falan ama neyse ki arkadaşımda flash bellek duruyormuş yapmış çok önceden. Hoca raskele kaldırıyordu işte bana geldi sıra bende çıktım taktım flash belleği bir tane ödev var cidden yapmış ama yanında ödevlerim diye bir klasör var "ödevlerim :)" şeklindede kaydetmiş dosyayı ben tabii anladım bir p**lik yaptığını hemen açtım ödevi okumaya başladım sonra bitti kapattım. Arkadaşım ödevlerim klasöründe ne var dedi sınıfta bağırarak, hocada sahiden o ne öyle gülücük falan konulmuş dedi bende mecburen açtım 2 tane fotoraf var benim daha önceden çektiğim komik fotoğraflarım vardı onlardan ikisini koymuş. Tabii bildiğin ifşa açtırdılar bana. Rezil oldum sınıfta aşırı utanmıştım. Evet böyle bir anım var, ne çıkarıyoruz buradan arkadaşlarınıza güvenmeyin :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok net hatırlıyorum. Din dersi idi benim (hoca biraz sıkıntılı idi sınıfta yaramazdı) benim burnum kanadı lavaboya gittim. Burnumun kanaması uzun sürmüştü durmuyordu hoca arkadaşımını göndermiş git bir bak ne yaptı diye neyse geldi 5 dakika sonra kanama durdu. Sınıfa gittiğimizde kimse sınıfda yoktu herkes müdürün odasına gitmişti.

Kursta arkadaşımla tuvaletteki bir tabelayı duvardan söküp bir sınıfın akıllı tahtasının ekranına yapıştırmıştık ve tabelada kocaman bir tuvalet simgesi vardı yanında "lütfen tuvaletleri temiz tutunuz" yazıyordu. Kim bilir o akıllı tahtayı gören öğretmen neler düşündü.

Okulda İstiklâl Marşı tablosuna yanlışlıkla kafa atmıştım o sıradada müdür veya müdür yardımcısı görmüştü galiba çok gülmüştü.

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi okul anılarınız nelerdir, var mı böyle hatırladıkça kafanızı duvara vurduğunuz anılar? Ben bir tane anlatayım kendimden.
Lise 1'deyiz bir tane arkadaşım vardı yakındık biraz hoca sınıfa flash bellek için ödev vermiş bende arkadaşıma sen benim için yapsana deyip 5 lira vermiştim o da yaparım dedi. 1 hafta olmuştu galiba hoca ödevleri sordu ben unutmuştum ödevi falan ama neyse ki arkadaşımda flash bellek duruyormuş yapmış çok önceden. Hoca raskele kaldırıyordu işte bana geldi sıra bende çıktım taktım flash belleği bir tane ödev var cidden yapmış ama yanında ödevlerim diye bir klasör var "ödevlerim :)" şeklindede kaydetmiş dosyayı ben tabii anladım bir p**lik yaptığını hemen açtım ödevi okumaya başladım sonra bitti kapattım. Arkadaşım ödevlerim klasöründe ne var dedi sınıfta bağırarak, hocada sahiden o ne öyle gülücük falan konulmuş dedi bende mecburen açtım 2 tane fotoraf var benim daha önceden çektiğim komik fotoğraflarım vardı onlardan ikisini koymuş. Tabii bildiğin ifşa açtırdılar bana. Rezil oldum sınıfta aşırı utanmıştım. Evet böyle bir anım var, ne çıkarıyoruz buradan arkadaşlarınıza güvenmeyin :D
Okuldan kaçarken bir çocuk gördü beni, sonra hocaya söylemiş aradan bir gün sonra ailemle birlikte kötü bir gün geçirdim.

Lise 2'de çok sevdiğim bir hocam çantamda rakı yakalamıştı, ona karşı o gün çok mahcup olmuştum. Okuldan atılmam gerekirken ceza bile almamıştım.

Öğretmenler masasının üstünde 4 kişi oturuyorduk. Bir tane deli bir arkadaşım masayı kaldırmaya çalıştı ardından masanın ayağı kırıldı. Fakat kimse söylemedi hocalara. Ardından din dersinde hoca her zamanki gibi masaya oturarak ders anlatacaktı ve oturduğu gibi düştü masayla beraber.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı